این غذا آتشی به گوشتان میافزاید
تحقیقات اخیر نشان داده است که مصرف ماهی میتواند به بهبود قدرت شنوایی کمک کند. محققان دانشگاه هاروارد در این تحقیقات به این نتیجه رسیده اند که امگا ۳ موجود در ماهی، به خصوص برای افراد مبتلا به پیرگوشی، مفید است. این تحقیقات تاکنون نشان داده بودند که مصرف ماهی میتواند از بروز بیماری آلزایمر جلوگیری کند. حالا این تحقیقات نشان میدهند که مصرف ماهی به بهبود علائم آلزایمر و افزایش قدرت شنوایی نیز کمک میکند. بنابراین، توصیه میشود که حداقل دو وعده ماهی در هفته در رژیم غذایی قرار داده شود تا از بیماریهای دوران پیری جلوگیری شود. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی، باعث بهبود گردش خون در رگها و عروق خونی میشود. همچنین، مصرف ماهی به کاهش وزن نیز کمک میکند، زیرا ماهی حاوی پروتئین و آمینو اسید است که احساس سیری را ایجاد میکند و به کاهش وزن کمک میکند.
محققان دانشگاه هاروارد در تحقیقات اخیر خود به این نتیجه رسیدند که مصرف ماهی میتواند باعث افزایش قدرت شنوایی شود.
به گزارش ایرنا، امگا ۳ موجود در ماهی برای مبتلایان به پیرگوشی نیز سودمند است. (پیرگوشی، افت شنوایی است که با افزایش سن بروز میکند).
تحقیقات پیشین نشان داده بود که مصرف ماهی میتواند ابتلا به بیماری آلزایمر را به تاخیر انداخته و اکنون مطالعات محققان فایده دیگری از ماهی را برملا کرده است.
انواع ماهیها میتوانند فوایدی مانند کاهش علائم آلزایمر و افزایش قدرت شنوایی را در بر داشته باشند. محققان توصیه میکنند برای کاهش یا به تعویق انداختن بیماریهای دوران پیری حداقل دو وعده ماهی در رژیم هفتهای گنجانده شود.
در این تحقیق بیش از ۶۵ هزار نمونه زن مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند. ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که باعث بهبود گردش خون در رگها و عروق خونی میشود.
در تحقیقات گذشته، فواید امگا ۳ بر قلب نیز مشخص شده بود، اما ماهی علاوه بر اینکه حاوی پروتئین و آمینو اسید است، میتواند احساس سیری را نیز در پی داشته و به کاهش وزن منجر شود.