تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

تجربه‌ی چیدن مرغ ماستی را از دست ندهید!

مرغ ماستی یک نوع روش پخت مرغ است که در آن مرغ با ماست غلیظ پخته می‌شود و نتیجه آن یک غذای خوشمزه و لذیذ است. مرغ یکی از پرکاربردترین انواع گوشت است و روش‌های مختلفی برای طبخ آن وجود دارد، اما مرغ ماستی یک طعم جدید و ویژه دارد که قطعا تجربه آن را ارزشمند می‌کند. برای پخت این غذا، مرغ با ادویه‌ها مزه‌دار می‌شود و سپس با پیاز و ماست پرچرب تهیه می‌شود. این غذا معمولا به صورت داغ سرو می‌شود و معمولا با پلو یا زلزلو پلو همراهی می‌شود. در طبخ این مرغ باید توجه داشت که از ماست‌های پرچرب استفاده شود تا طعم و لذت این غذا به حداکثر برسد. نکاتی از قبیل استفاده از انواع مختلف پیاز و خرد کردن مناسب جعفری نیز برای آماده‌سازی این غذا مهم است.

فرارو نوشت: مرغ ماستی نوعی روش طبخ مرغ است که طی آن مرغ با با سس غلیظی از ماست پخته می‌شود و بسیار نرم، خوشمزه و لذیذ است که باید آن را امتجان کنید. 

مرغ یکی از پرکاربردترین مواد غذایی است و همه به دنبال بهترین روش برای پخت مرغ هستند. به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند.

مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشت و استیک خوشمزه‌تر هم باشد. بعضی‌ها مرغ را با زعفران تنها می‌پزند، برخی آن را دم می‌کنند و برخی با انواع سس‌های مختلف مرغ را طعم‌دار می‌کنند که همگی در نوع خود خوشمزه هستند.

تا 50% تخفیف به همراه خرید اعتباری از برند چرم‌مشهد برای تمام محصولات!

اما پیشنهاد می‌کنم به صورت موقت هرچه دستور پخت مرغ دارید، کنار بگذارید و مرغ ماستی را امتحان کنید. در این روش مرغ با ماست پخته می‌شود، به همین دلیل بسیار نرم و لطیف خواهد شد و طعم بی‌نظیری دارد که قول می‌دهم تا‌به‌حال آن را تجربه نکرده‌اید. خب اگر از پختن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید، دست به کار شوید و در ادامه مطلب همراه با ما این مرغ ماستی لذیذ و خوشمزه را در منزل آماده کنید.

یک طعم ویژه که تا به‌ حال امتحان نکرده‌اید

مواد لازم

ران مرغ: ۵ تکه

ماست پرچرب: ۱ لیوان

پیاز درشت: ۱ عدد

جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، ادویه کاری و پودر سیر: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

یک طعم ویژه که تا به‌ حال امتحان نکرده‌اید

برای پختن این مرغ خوشمزه و خیلی راحت اول باید مرغ را با ادویه‌ها مزه‌دار کنید. کمی زردچوبه، فلفل، نمک، پاپریکا، پودر سیر و ادویه کاری به مرغ‌ها بمالید. حالا کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و آن را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. ران‌های مرغ را داخل روغن سرخ کنید به اندازه‌ای که هر دو طرف مرغ تفت بخورد نه بیشتر.

حالا مرغ‌ها را کنار بزنید و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل روغن ماهی تابه بریزید. کمی زردچوبه اضافه کنید تا پیاز‌ها طلایی شود، سپس مرغ‌ها را با پیاز مخلوط کنید. اینجا نوبت اضافه کردن ماست است. حتما ماست را یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. وقتی ماست را داخل مرغ ریختید، خوب هم بزنید و درب ماهی تابه را بببندید. حرارت را کم کنید و نیم ساعت زمان بدهید تا ماست آب بیندازد.

در مرحله آخر درب ماهی تابه را بردارید و جعفری خرد کرده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید. دوباره درب ماهی تابه را ببندید تا مرغ با جعفری و آب ماست بپزد و غلیظ شود. نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بعد می‌توانید اجاق گاز را خاموش کنید. مرغ ماستی خوشمزه و بی‌نظیر شما در این مرحله آماده سرو است که می‌توانید آن را در کنار زرشک پلو یا پلوی زعفرانی ساده میل کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ برای درست کردن این مرغ باید حتما از ماست‌های پرچرب موجود در بازار مانند ماست سون استفاده کنید. اگر از ماست سنتی یا معمولی استفاده کنید، مرغ شما خوش طعم نمی‌شود.

۲ ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح دهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد‌ها از آن استفاده کرد. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند.

۳ ـ برای پخت این مرغ جعفری را به اندازه‌ای خرد کنید که آب نیندازد. همچنین جعفری در جریان پخت مرغ آب می‌شود؛ بنابراین نیازی نیست آن را بیش از حد خرد کنید.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!