طریقه ای سریع و ساده برای حفظ خواص میوه های تابستانی: فریز کردن!
تابستان فصلی است که میوههای متنوع و خوشمزه به ما ارائه میدهد. اما این میوهها تنها برای مدت زمان کوتاهی در دسترس هستند. بنابراین، فریز کردن این میوهها یک راه حفظ آنها برای مدت طولانی است. برخی از میوههایی که میتوانید در تابستان فریز کنید شامل آناناس، موز، هلو، توت فرنگی، انبه، توت سیاه و آلو است.
برای فریز کردن میوهها، ابتدا میوهها را بشوید و خشک کنید. سپس در صورت نیاز آنها را خرد کنید و در فریزر بگذارید. مدت زمان نگهداری این میوهها در فریزر حدود 9 تا 12 ماه است. همچنین، باید به خاطر داشت که هر چه سریعتر این میوهها را مصرف کنید تا از خواص و طعم خوب آنها برخوردار شوید.
برای فریز کردن میوهها، میتوانید از ترفندهایی مانند خرد کردن میوه، اضافه کردن آب لیمو، و بسته بندی محکم استفاده کنید. همچنین، برای اطمینان از حفظ عطر و طعم میوهها، میتوانید آنها را داخل ظروف مناسب برای فریزر قرار دهید. از طرفی، در انتها، میوهها را بسته بندی کرده و در فریزر قرار دهید تا بتوانید به مدت طولانی از آنها استفاده کنید.
تابستان فصل میوههای متنوع و خوشمزه است که تنها برای مدت زمان کوتاهی در دسترس هستند و فریز کردن این میوهها، روشی ساده برای نگهداری آنها برای مدت زمان طولانی است. اما کدام میوههای تابستانی را میتوان فریز کرد؟ در این مقاله از بخش سبک زندگی در تک فانبلاگ میتوانید با روش فریز کردن میوههای تابستانی به طور کامل آشنا شوید.
کدام میوههای تابستانی را میتوان فریز کرد؟
اگر برایتان سوال شده که چه میوههایی را میتوان فریز کرد، باید بگوییم که اکثر میوههای تابستانی برای فریز کردن گزینه مناسبی هستند. شما میتوانید آناناس، موز، هلو، توت فرنگی، انبه، توت سیاه و آلو را در فریزر نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که میتوانید از برخی از میوهها بعد از منجمد شدن، در فصول دیگر سال استفاده کنید و از برخی دیگر از آنها باید برای تهیه اسموتی و دسرهای مختلف استفاده کنید.
حداکثر مدت زمان نگهداری انواع میوه تابستانی در فریزر حدود ۹ تا ۱۲ ماه است و هر چقدر این میوهها را زودتر مصرف کنید، مزه آنها لذیذتر و خواص آنها بیشتر خواهد بود.
چطور باید میوههای تابستانی را فریز کرد؟
برای فریز کردن میوههای تابستانی بهتر است ابتدا میوهها را بشویید و خوب خشک کنید و سپس در صورت نیاز خرد کنید و در فریزر بگذارید. در ادامه این بخش میتوانید با روش فریز کردن میوههای تابستانی به طور کامل آشنا شوید.
۱- میوه مورد نظرتان را بشویید
قبل از هر چیزی باید برای فریز کردن میوههای تابستانی، میوههای سالم، رسیده و بدون زدگی را انتخاب کنید. سپس آنها را با آب فراوان بشویید و چند دور آبکشی کنید. برای شستن میوههایی که با پوست مصرف میشوند، مثل توت فرنگی، گیلاس و آلبالو بهتر است آنها را برای چند دقیقه در ترکیب آب نمک و سرکه قرار دهید تا ضدعفونی شوند.
۲- در صورت نیاز میوه را خرد کنید
پیش از فریزر کردن برخی میوهها لازم است پوست آنها را جدا یا میوه را خرد کنید. برای مثال قبل از فریزر کردن موز باید پوست آن را جدا کنید. میتوانید آن را خرد کنید یا به صورت درسته بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید. در این مرحله بهتر است هسته میوه را نیز در صورت امکان جدا کنید.
بیشتر بخوانید: روش فریز کردن سیب زمینی خام، پخته و سرخ شده
۳- برای جلوگیری از سیاه شدن میوه، مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید
برخی از میوهها با قرار گرفتن در معرض هوا سیاه و تیره میشوند. برای جلوگیری از بروز این مشکل میتوانید یک قاشق غذاخوری آبلیمو را در ۴ فنجان آب بریزید. حالا میوه مورد نظرتان را در این محلول فرو کنید و درآورید. اجازه دهید میوه خشک شود و بعد آن را فریزر کنید. با این راهکار رنگ میوه بعد از منجمد شدن تیره نمیشود.
۴- میوهها را در سینی قرار دهید و منجمد کنید
بعد از شستن، خرد کردن و آغشته کردن میوهها به آبلیمو باید آنها را داخل سینی بچینید و برای چند ساعت در فریزر بگذارید تا منجمد شوند. بهتر است روی میوهها را بپوشانید تا بعد از منجمد شدن، عطر و طعم آنها تغییر نکند. با این روش میوههای شما بعد از انجماد به هم نمیچسبند و ظاهر بهتری پیدا میکنند. بعد از چند ساعت که میوهها منجمد شدند، میتوانید آنها را بسته بندی کنید و در فریزر بگذارید.
بیشتر بخوانید: بهترین روش برای فریز کردن موز بدون سیاه شدن چیست؟
۵- میوهها را بسته بندی کنید
در آخرین مرحله از منجمد کردن میوههای تابستانی باید میوهها را در کیسههای پلاستیکی معمولی یا کیسههای زیپ دار بریزید و درب کیسه را محکم ببندید. در ادامه تاریخ و محتویات هر بسته را روی آن بنویسید و میوه را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. به خاطر داشته باشید که میوهها را دور از سبزیجات و مواد غذایی که بوی زیادی دارند قرار دهید تا عطر و مزه آنها تغییر نکند.
برای نگهداری میوه در فریزر میتوانید از ظروف پلاستیکی مخصوص فریزر نیز استفاده کنید. در این روش حتما از ظروفی استفاده کنید که درب آنها محکم بسته میشود.
نکاتی که باید در مورد فریز کردن صحیح میوهها بدانید
قبل از فریزر کردن میوههای تابستانی که هسته دارند، بهتر است هسته آنها را جدا کنید.بهتر است از میوههای تابستانی منجمد شده برای تهیه اسموتی استفاده کنید.قبل از فریز کردن میوههای تابستانی، حتما آن را بشویید و خوب خشک کنید و سپس در فریزر بگذارید.برای فریزر کردن انواع میوه حتما آن را در ظروف در بسته یا کیسههای پلاستیکی قرار دهید و درب آن را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود.قبل از فریزر کردن انواع میوه میتوانید آن را خرد کنید تا فضای کمتری اشغال کند و راحتتر منجمد شود.میتوانید از میوههای تابستانی منجمد شده برای تهیه مربا و مارمالاد نیز استفاده کنید.بعد از فریز کردن میوههای تابستانی بهتر است آنها را در عرض چند ماه مصرف کنید. هر چقدر این میوهها تازهتر باشند، طعم و مزه بهتری دارند.برای منجمد کردن میوههای تابستانی حتما از میوههای سالم و رسیده استفاده کنید.
در این مقاله به ۵ ترفند نگهداری میوههای تابستانی خوشمزه در فریزر اشاره شد. شما میتوانید انواع میوههای تابستانی را به صورت بسته بندی شده در فریزر قرار دهید و در تمام طول سال از آنها استفاده کنید. اگر تجربه فریز کردن میوههای تابستانی را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما در میان بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…