طعمی نو با باقالی تازه: راز سفرهی دیپ باقالا سبز
فصل تابستان همواره با برکت باشقالاست و این ماده غذایی سبز رنگ توانایی ارائه غذاهای متنوعی را دارد. یکی از غذاهای خنک تابستانی که باقالا سبز آماده کردن آن خیلی ساده و سریع است، دیپ باقالی سبز است. دیپ باقالی سبز، یک خوراک با مزه و سبک برای نشاط تابستانی شماست.
برای تهیه این دیپ، نیازمندیم به باقالی سبز تازه، حبه سیر، نمک و فلفل، آبلیمو، روغن زیتون و برگ نعنا. مراحل تهیه نیز بسیار آسان است. ابتدا باقالی را بپزید و سپس آنها را در آب یخ بریزید تا خنک شوند. سپس همراه با سایر مواد مثل حبه سیر و نعنا، تمام مواد را داخل غذاساز پوره کنید تا یک دیپ یکدست و صاف بگیرید.
بعد از این مراحل، دیپ را در یخچال خنک کرده و بعد از آن را در ظرف سرو و با تزیین روغن زیتون و برگ نعنا میتوانید لذت ببرید. این دیپ باقالی سبز همراه با نون یا سبزیجات مخصوص خودمانع پذیرایی بسیار خوبی برای میهمانانتان خواهد بود.
همشهری آنلاین نوشت: فصل باقالاست و با این ماده غذایی سبزرنگ، میتوانید غذاهای متنوعی درست کنید. دیپ باقالا سبز یکی از غذاهای خنک تابستانی است که میتوانید آن را ساده و سریع آماده کنید.
این دستور تهیه ساده به شما یاد میدهد چهطور یک دیپ باقالا سبز تازه و خنک آماده کنید.
نام غذا: دیپ باقالی سبز
تعداد نفرات: ۲نفر
مدت زمان آمادهسازی: یک ساعت
مدت زمان پخت: ۱۵دقیقه
مناسب: بزرگسالان
مواد لازم:
باقالی سبز تازه: ۲۵۰گرم
حبه سیر کوچک: یک عدد
نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری
آبلیمو: یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
برگ نعنا: ۱۵برگ
دستور تهیه:
۱. باقالیها را خوب بشویید و از غلاف جدا کنید. بعد آنها را به همراه آب و کمی نمک بهمدت ۵دقیقه بپزید.
۲. چند تکه یخ را داخل یک کاسه حاوی آب سرد بریزید. به محض اینکه باقلاها آماده شدند، آب آنها را دور ریخته و آنها را داخل کاسه آب و یخ بریزید.
۳. باقالی، سیر، آب لیمو، روغن زیتون، برگ نعناع، نیمی از نمک و کمی از فلفل را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید تا زمانی که صاف و یکدست شوند.
۴. دیپ را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را با روغن زیتون و برگ نعنا تزیین کنید.
نکته: باقلاهای خیلی سبز و جوان نیازی به جداکردن پوست ندارند، اما درصورت جداکردن پوسته، دیپ شما رنگ سبزتری خواهد داشت.
راضیه میرزاحیدری