تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه ساندویچ‌های خوشمزه و خنک!

در این گزارش، دو روش تهیه ساندویچ سرد مختلف توسط فاطمه باقری ارائه شده است. این دو ساندویچ عبارتند از “ساندویچ تن ماهی” و “ساندویچ تخم مرغ و کرفس”.

در روش تهیه ساندویچ تن ماهی، اولین مرحله شامل پخت سیب زمینی و له کردن آن است. سپس تن ماهی که جوش آورده شده است به سیب زمینی له اضافه می‌شود و مواد دیگر شامل ذرت، خیارشور، پیازچه و شوید نیز به مواد اضافه می‌شوند. در نهایت با ترکیب سس مایونز، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه مواد خوب مخلوط می‌شوند تا سس تهیه شود.

در روش دیگر برای ساندویچ تخم مرغ و کرفس، ابتدا تخم مرغ‌ها پخته و ساقه کرفس خرد می‌شود. سفیده و زرده تخم مرغ به همراه مواد دیگر مانند سس مایونز، خردل، کاری، نمک و فلفل به یکدیگر مخلوط شده و بر روی نان تست قرار می‌گیرند.

هر دو ساندویچ مناسب فصل گرم بوده و مواد لازم برای تهیه آن‌ها در متن ذکر شده است. این دو ساندویچ می‌تواند گزینه‌ی خوبی برای یک وعده غذایی خوشمزه و سبک باشد.

فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی در این گزارش به آموزش روش تهیه چند نوع ساندویچ سرد خوشمزه و متفاوت پرداخته است که می‌تواند در فصل گرم مورد پسند همگان قرار گیرد.

ساندویچ تن ماهی

تعدادنفرات: ۴ نفر

مدت زمان آماده سازی: یک ساعت

مدت زمان پخت: ۴۵ دقیقه

مناسب: بزرگسالان

مواد لازم:

تن ماهی: یک عدد

کنسرو ذرت: یک سوم قوطی

سیب زمینی: یک عدد بزرگ

خیارشور: ۲ عدد

پیازچه و شوید: ۴ قاشق غذاخوری

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

نان باگت: ۴ عدد

روش تهیه:

۱:ابتدا سیب زمینی را همراه کمی آب و نمک داخل قابلمه مناسب ریخته و می‌پزید. سپس با گوشتکوب کامل له کنید تا به صورت پوره سیب زمینی در بیاید. در ادامه اجازه می‌دهید تا خنک شود.

۲: سیب زمینی له شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس کنسرو ماهی تن را که از قبل به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده‌اید به پوره سیب زمینی بیفزایید و با هم کمی مخلوط کنید.

۳: حالا پیازچه، شوید و خیارشور را ریز خرد کرده و همراه ذرت داخل مواد بریزید. بعد مواد را خوب هم بزنید تا با هم یکدست شوند.

۴: برای تهیه سس ساندویچ، سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، سپس به مواد سالاد بیفزایید و به خوبی مخلوط کرده تا با هم یکدست شوند.

نکته:

برای تهیه این ساندویچ خوشمزه می‌توان از نان تست هم استفاده کرد. البته این ساندویچ با نان باگت طعم بهتری دارد.

ساندویچ تخم مرغ و کرفس

تعداد نفرات: ۴ نفر

مدت زمان آماده سازی: نیم ساعت

مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مناسب: همه رده‌های سنی

مواد لازم:

سس مایونز: یک‌سوم پیمانه

نان تست: ۸ عدد

تخم مرغ: ۹ عدد

ساقه کرفس: یک عدد متوسط

کاهو فرانسه: یک عدد

سس خردل: یک قاشق چای‌خوری

پودر کاری: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

نمک و پودر فلفل سیاه: مقداری

روش تهیه:

۱: ابتدا تخم مرغ‌ها را در آب پخته و پوست بگیرید. تمام سفیده‌های تخم مرغ را ریز خرد کنید. ۳ عدد از زرده‌ها را له کرده و بقیه آن‌ها را برای مصارف دیگر نگه دارید.

۲: ساقه کرفس را به مکعب‌های کوچک خرد کنید.

۳: سفیده و زرده تخم مرغ را به همراه سس مایونز، کرفس، خردل، کاری، نمک و فلفل با هم مخلوط کرده تا مواد یکدست حاصل شود.

۴: در انتها بر سطح ۴ تا از نان‌ها سس مایونز بمالید و کاهو را بگذارید، سپس مقداری از مواد را روی نان قرار دهید و بعد برش نان رویی را بگذارید.

نکته:

در تهیه این ساندویچ برای معطر شدن و دستیابی به طعم بهتر طبق سلیقه می‌توان از نعنا خشک و دیگر سبزیجات معطر هم استفاده کرد.

منبع: همشهری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!