راز تهیه ساندویچهای خوشمزه و خنک!
در این گزارش، دو روش تهیه ساندویچ سرد مختلف توسط فاطمه باقری ارائه شده است. این دو ساندویچ عبارتند از “ساندویچ تن ماهی” و “ساندویچ تخم مرغ و کرفس”.
در روش تهیه ساندویچ تن ماهی، اولین مرحله شامل پخت سیب زمینی و له کردن آن است. سپس تن ماهی که جوش آورده شده است به سیب زمینی له اضافه میشود و مواد دیگر شامل ذرت، خیارشور، پیازچه و شوید نیز به مواد اضافه میشوند. در نهایت با ترکیب سس مایونز، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه مواد خوب مخلوط میشوند تا سس تهیه شود.
در روش دیگر برای ساندویچ تخم مرغ و کرفس، ابتدا تخم مرغها پخته و ساقه کرفس خرد میشود. سفیده و زرده تخم مرغ به همراه مواد دیگر مانند سس مایونز، خردل، کاری، نمک و فلفل به یکدیگر مخلوط شده و بر روی نان تست قرار میگیرند.
هر دو ساندویچ مناسب فصل گرم بوده و مواد لازم برای تهیه آنها در متن ذکر شده است. این دو ساندویچ میتواند گزینهی خوبی برای یک وعده غذایی خوشمزه و سبک باشد.
فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی در این گزارش به آموزش روش تهیه چند نوع ساندویچ سرد خوشمزه و متفاوت پرداخته است که میتواند در فصل گرم مورد پسند همگان قرار گیرد.
ساندویچ تن ماهی
تعدادنفرات: ۴ نفر
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
مدت زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مناسب: بزرگسالان
مواد لازم:
تن ماهی: یک عدد
کنسرو ذرت: یک سوم قوطی
سیب زمینی: یک عدد بزرگ
خیارشور: ۲ عدد
پیازچه و شوید: ۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نان باگت: ۴ عدد
روش تهیه:
۱:ابتدا سیب زمینی را همراه کمی آب و نمک داخل قابلمه مناسب ریخته و میپزید. سپس با گوشتکوب کامل له کنید تا به صورت پوره سیب زمینی در بیاید. در ادامه اجازه میدهید تا خنک شود.
۲: سیب زمینی له شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس کنسرو ماهی تن را که از قبل به مدت ۲۰ دقیقه جوشاندهاید به پوره سیب زمینی بیفزایید و با هم کمی مخلوط کنید.
۳: حالا پیازچه، شوید و خیارشور را ریز خرد کرده و همراه ذرت داخل مواد بریزید. بعد مواد را خوب هم بزنید تا با هم یکدست شوند.
۴: برای تهیه سس ساندویچ، سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، سپس به مواد سالاد بیفزایید و به خوبی مخلوط کرده تا با هم یکدست شوند.
نکته:
برای تهیه این ساندویچ خوشمزه میتوان از نان تست هم استفاده کرد. البته این ساندویچ با نان باگت طعم بهتری دارد.
ساندویچ تخم مرغ و کرفس
تعداد نفرات: ۴ نفر
مدت زمان آماده سازی: نیم ساعت
مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مناسب: همه ردههای سنی
مواد لازم:
سس مایونز: یکسوم پیمانه
نان تست: ۸ عدد
تخم مرغ: ۹ عدد
ساقه کرفس: یک عدد متوسط
کاهو فرانسه: یک عدد
سس خردل: یک قاشق چایخوری
پودر کاری: یکچهارم قاشق چایخوری
نمک و پودر فلفل سیاه: مقداری
روش تهیه:
۱: ابتدا تخم مرغها را در آب پخته و پوست بگیرید. تمام سفیدههای تخم مرغ را ریز خرد کنید. ۳ عدد از زردهها را له کرده و بقیه آنها را برای مصارف دیگر نگه دارید.
۲: ساقه کرفس را به مکعبهای کوچک خرد کنید.
۳: سفیده و زرده تخم مرغ را به همراه سس مایونز، کرفس، خردل، کاری، نمک و فلفل با هم مخلوط کرده تا مواد یکدست حاصل شود.
۴: در انتها بر سطح ۴ تا از نانها سس مایونز بمالید و کاهو را بگذارید، سپس مقداری از مواد را روی نان قرار دهید و بعد برش نان رویی را بگذارید.
نکته:
در تهیه این ساندویچ برای معطر شدن و دستیابی به طعم بهتر طبق سلیقه میتوان از نعنا خشک و دیگر سبزیجات معطر هم استفاده کرد.
منبع: همشهری