طرز تهیه آب هندوانه؛ لذت خنکی تابستان با طعم های متنوع
هندوانه یکی از میوه های محبوبی است که در فصل تابستان مصرف می شود. این میوه، علاوه بر طعم خوشمزه، خواص زیادی برای سلامتی دارد. یکی از بهترین روش ها برای مصرف هندوانه، تهیه آب هندوانه با طعم های مختلف است. شما می توانید انواع آب هندوانه را تهیه کرده و لذت ببرید.
نحوه تهیه آب هندوانه ساده بسیار آسان است. فقط کافی است هندوانه را به قطعات کوچک برش دهید، با یخ در مخلوط کن بریزید و سپس در لیوان بریزید و سرو کنید. همچنین میتوانید آب هندوانه خود را با نعنا، خیار، تمشک، زنجبیل، توت فرنگی، لیمو یا حتی نارگیل ترکیب کنید تا طعم متنوعی برای این نوشیدنی داشته باشید.
با توجه به تفسیر بالا، می توانید شناخت بیشتری نسبت به طرز تهیه انواع آب هندوانه ها داشته باشید و از این انواع نوشیدنی های خوشمزه برای خودتان در فصل تابستان لذت ببرید.
هندوانه، میوهای محبوب و پرطرفدار در فصل تابستان است که علاوه بر طعم شیرین و دلچسب، خواص بینظیری برای سلامتی دارد. یکی از بهترین روشها برای استفاده از این میوه، تهیه انواع آب هندوانه با طعمهای مختلف و متنوع است. در این مقاله از تک فانبلاگ به معرفی چند نمونه از طرز تهیه آب هندوانههای خوشمزه و خنک میپردازیم.
۱- آب هندوانه ساده
این سادهترین و سریعترین روش برای تهیه آب هندوانه است. برای این کار کافی است، هندوانه را به مکعبهای کوچک برش بزنید. هندوانههای خرد شده و یخ را در مخلوط کن بریزید. مخلوط را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و صاف شود. این نوشیدنی خنک را در لیوان بریزید و بلافاصله سرو کنید.
۲- آب هندوانه و نعنا
این نوشیدنی خنک و دلچسب، طعمی بسیار خوبی دارد و برای روزهای گرم تابستان مناسب است. در این روش نیز ابتدا باید هندوانه را به ابعاد کوچکی برش بزنید. نعنا را به صورت دلخواه خرد کنید. سپس هندوانههای خرد شده، نعنا، یخ و آبلیمو (در صورت تمایل) را در مخلوط کن بریزید.
مخلوط فوق را به خوبی به هم زنید. برای طعم قویتر نعنا، میتوانید از نعنای تازه و معطر استفاده کنید. آب هندوانه و نعنا را در لیوان بریزید و با برگهای نعنا تزیین کنید.
۳- آب هندوانه و خیار
ترکیب هندوانه و خیار، طعمی خنک و دلچسب دارد و برای آبرسانی بدن در روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است. برای تهیه این نوشیدنی باید پس از برش زدن هندوانه و گرفتن هستههای آن خیار را به صورت حلقهای نازک برش بزنید.
هندوانههای خرد شده، خیار، یخ و آبلیمو (در صورت تمایل) را در مخلوط کن بریزید و میکس کنید. سپس ترکیب فوق را در لیوان بریزید و با برشهای خیار تزیین کنید.
۴- آب هندوانه و تمشک
این نوشیدنی خوشمزه، سرشار از ویتامین و آنتیاکسیدان است و برای یک میان وعده سالم و مغذی در روزهای گرم تابستان ایدهآل است که از ترکیب، هندوانه خرد شده، تمشک، ماست یونانی، عسل (در صورت تمایل) و یخ با کمک مخلوط کن یا میکسر به دست میآید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی هندوانه و نعنا
۵- آب هندوانه و زنجبیل
برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه با زنجبیل کافی است همانند روشهای قبل ابتدا هندوانه را به مکعبهای کوچک برش بزنید. زنجبیل را پوست کنده و رنده کنید. هندوانههای خرد شده، زنجبیل رنده شده، یخ و آبلیمو (در صورت تمایل) را در مخلوط کن بریزید و به خوبی میکس کنید.
در تهیه این نوشیدنی توجه داشته باشید که کم کم زنجبیل را به ترکیبتان بیفزاید. زیرا زنجبیل طعم تندی دارد که طعم نهایی نوشیدنی شما را تحت تاثیر قرار میدهد.
۶- آب هندوانه و توت فرنگی
ترکیب طعم هندوانه و توت فرنگی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین طعمهای آب هندوانه است. برای تهیه این نوشیدنی جذاب کافی است هندوانههای خرد شده، توت فرنگی خرد شده، یخ و آبلیمو (در صورت تمایل) را در مخلوط کن بریزید. مخلوط را به خوبی به هم زنید. سپس در لیوان سرو بریزید و با چند توت فرنگی تزیین کنید.
۷- آب هندوانه و لیمو
این نوشیدنی طعمی شبیه به لیموناد برایتان به ارمغان دارد، این نوشیدنی از ترکیب کردن هندوانههای خرد شده، آب لیمو تازه، یخ در مخلوط کن به دست میآید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موهیتو هندوانه به روش خانگی
۸- آب هندوانه و نارگیل
ترکیب هندوانه و نارگیل از متنوعترین و معطرترین طعمهای آب هندوانه است که از میکس هندوانههای خرد شده، شیر نارگیل و یخ در مخلوط کن حاصل میشود. برای طعم قویتر نارگیل، میتوانید از خامه نارگیل نیز در این نوشیدنی استفاده کنید.
علاوه بر دستورهای ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، میتوانید با خلاقیت خود و ترکیب هندوانه با میوهها و سبزیجات مختلف، طعمهای جدید و متنوعی از این نوشیدنی پرطرفدار را با توجه به سلیقه خودتان امتحان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.