تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سرکه و پنیر خانگی: ترکیبی زیبا از سلیقه و سادگی در آماده سازی!

در این متن به نحوه‌ی تهیه پنیر خانگی با استفاده از سرکه پرداخته شده است. از آنجا که پنیر خانگی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه است، تهیه‌ی آن در خانه می‌تواند تجربه‌ی جالبی باشد.
برای تهیه پنیر خانگی، موادی نظیر شیر محلی پرچرب و سرکه مورد نیاز است. ابتدا شیر را روی اجاق گذاشته و جوش می‌آوریم، سپس با اضافه کردن سرکه، شیر را به پنیر تبدیل می‌کنیم. سپس پنیر را از شیر جدا کرده و آب آن را کاملاً گرفته، به دستمالی میریزیم تا آب آن خارج شود. سپس پنیر را خرد کرده و نمک مورد نیاز را اضافه کرده و در آب پنیری که جدا کرده بودیم، قرار می‌دهیم و داخل یخچال حدود 48 ساعت قرار می‌دهیم.
بعد از گذشت 48 ساعت، پنیر خانگی خودتان آماده مصرف است. برای تهیه پنیر خانگی بهترین نوع سرکه سرکه سفید است. تجربه کردن این روش سنتی و ساده می‌تواند لذت بخش و جذاب باشد.

آیا به دنبال طعمی اصیل و به صرفه از پنیر هستید؟ پنیر خانگی با سرکه، راه‌حلی ایده‌آل برای شماست!

نمناک نوشت: اگر شما هم به دنبال یک پنیر سالم و خوشمزه خانگی هستید، این مطلب برای شما طرز تهیه پنیر خانگی به ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش را آماده کرده است.

طرز تهیه پنیر خانگی خوشمزه

اگر مایلید خودتان و بطور طبیعی پنیر صبحانه را در منزل تهیه کنید، نیاز به یک دستور تهیه مطمئن خواهید داشت؛ دستور تهیه ای که ساده ترین آن را در ادامه این مطلب با هم میخوانیم.

مواد لازم پنیر خانگی

شیر محلی پرچرب 2 کیلوسرکه 6 قاشق غذاخوری

** در تهیه پنیر خانگی، برای هر 1 کیلو شیر به 3 قاشق غذاخوری سرکه نیاز داریم.

طرز تهیه پنیر در منزل

شیر را در ظرف مناسب روی اجاق گذاشته و جوش می آوریم.بعد از جوشیدن شیرف با شعله ملایم اجازه میدهیم به مدت 20 دقیقه بجوشد.پس از 20 دقیقه به ازای هر یک کیلو شیر 3 تا قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه میکنیم.با اضافه کردن سرکه شیر دلمه دلمه میشود؛ شعله را خاموش کرده و پنیر را از شیر جدا کرده و داخل یک پارچه نازک میریزیم.آب پنیر باید کاملا گرفته شود اما آب پنیر را دور نریزید.حالا روی پنیر پیچیده شده داخل دستمال، یک جسم سنگین قرار دهید تا کاملا آب آن خارج شود.پس از گذشت دو ساعت پنیر شما آماده است.میتوانید پنیر خانگی خوشمزه را خرد کرده و داخل آب پنیری که جدا کرده بودید و به آن نمک اضافه کرده اید، ریخته و حدود 48 ساعت داخل یخچال قرار دهید.بعد از 2 روز، پنیر شما آماده مصرف است؛ نوش جان کنید.

با چه سرکه ای پنیر درست کنیم؟

بهترین نوع سرکه برای درست کردن پنیر خانگی، سرکه سفید است.

طناز السادات حسینی فر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!