سر انجمن نذری: عصاره ای از شادی و خیر و به نذری ریختن
خورشت قیمه یک غذای خوشمزه و پر طرفدار در فرهنگ ایرانی است و برای آن ترفندها و روشهای مختلفی برای بهبود طعم و عطر آن وجود دارد. یکی از این ترفندها استفاده از عصاره خانگی برای خورش قیمه است. برای تهیه این عصاره، نیاز به چوب دارچین، هل، زنجبیل و زعفران دارید. ابتدا این مواد را با آب جوش دم کرده و سپس از صافی رد کنید. عصاره حاصله را با زعفران مخلوط کرده و آماده استفاده در خورش قیمه شما خواهد بود. این روش باعث میشود خورشت شما عطر و طعم منحصر به فردی داشته باشد که حتما بعد از استفاده یکبار، دوباره آن را بدون این ترفند پختن نخواهید خواست. اگر قصد دارید خورشت قیمه خود را بهتر و خوشمزهتر از قبل درست کنید، این ترفند را امتحان کنید.
نمناک نوشت: ترفند فوق العاده ای برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.
در میان نکات و ترفندهایی که برای خوشمزه شدن خورش قیمه نذری و رستورانی باید بدانید طرز تهیه عصاره خانگی خورشت قیمه از اهمیت ویژه ایی برخوردار است. ترفند فوق العاده ای برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.
مواد لازم عصاره خورشت قیمه
چوب دارچین ۱ عدد
هل ۳ عدد
زنجبیل یک تکه کوچک
زعفران به میزان لازم
دستور تهیه عصاره خانگی خورشت قیمه
برای تهیه این عصاره خورشت خانگی و فوق العاده باید یک تکه زنجبیل را با چوب دارچین و هل با آب جوش دم کنید.
بعد از دم شدن کامل این ترکیب، از صافی رد کرده و با زعفران دم شده مخلوط کنید.
عصاره شما آماده است؛ داخل خورشت ریخته و عطر قیمه را درست مثل قیمه های نذری، مطبوع کنید.
طناز السادات حسینی فر