راز تهیه بوریتو گیاهی: راهنمای کامل مرحله به مرحله
بوریتو گیاهی یک گزینه سالم و خوشمزه برای گیاهخواران و افرادی است که به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود هستند. برای تهیه بوریتو گیاهی، ابتدا باید نان تورتیلا را تهیه کنید. برای این منظور آرد ذرت، آب گرم و نمک را مخلوط کرده و خمیر نرم و لطیفی تهیه کنید. سپس خمیر را به شکل نانهای نازک مربعی پهن کرده و پخت کنید.
برای مواد داخل بوریتو، لوبیا چیتی، پیاز، فلفل دلمهای، ذرت، گشنیز و آووکادو را آماده کرده و به همراه سس سالسا و فلفل سیاه در تابه تفت دهید.
سپس هر نان تورتیلا را با مواد داخل بوریتو پر کرده و به شکل مخصوصی بپیچید. بوریتو های آماده شده را با سس سالسا و سایر سسها سرو کنید. میتوانید از نکات و فوت و فنهای موجود برای بهبود طعم و احتمالاً تغییرات مختلف در مواد استفاده کنید. این غذای شیرین و خوشمزه گزینه مناسبی برای وعده غذایی مختلف است.
بوریتو گیاهی، گزینهای سالم و مغذی برای گیاهخواران و افرادی است که به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود هستند. در این مقاله از بلاگ اکالا، به شما آموزش میدهیم که چگونه بوریتو گیاهی بسیار خوشمزه و جذاب تهیه کنید.
مواد لازم جهت تهیه نان تورتیلا
مواد لازم جهت تهیه نان تورتیلا به شرح زیر است:
آرد ذرت۲ پیمانهآب گرم۱ و ۱/۴ پیمانهنمک۱ قاشق چایخوری
مواد لازم جهت تهیه داخل بوریتو
مواد لازم جهت تهیه داخل بوریتو به شرح زیر است:
لوبیا چیتی پخته شده۱ پیمانهپیاز۱ عددفلفل دلمهای۱ عددذرت پخته شده۱/۲ پیمانهگشنیز تازه۱/۴ پیمانهآووکادو (اختیاری)۱ عددسس سالسابه مقدار دلخواهروغن زیتونبه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
مراحل تهیه بوریتو گیاهی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این بوریتو ۳۵-۴۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این خوراک در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه نان تورتیلا
آرد ذرت، آب گرم و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مخلوط را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید.
خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.
هر توپ خمیر را با وردنه به صورت یک نان نازک به قطر ۲۰ سانتیمتر پهن کنید.
مرحله دوم: پخت نان تورتیلا
یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید.
نانهای تورتیلا را به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه در تابه بپزید تا هر دو طرف آنها طلایی رنگ شود.
نانهای پخته شده را روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا گرم بمانند.
میتوانید از نانهای تورتیلا آماده نیز استفاده کنید. نانهای تورتیلا را قبل از پر کردن، کمی گرم کنید تا نرم و انعطافپذیر شوند.
مرحله سوم: تهیه مواد داخل بوریتو
پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
لوبیا چیتی پخته شده، ذرت پخته شده و گشنیز تازه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا گرم شوند.
مواد داخل بوریتو را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا
مرحله چهارم: مونتاژ بوریتو
هر نان تورتیلا را روی یک سطح صاف قرار دهید.
حدود ۲ قاشق غذاخوری از مواد داخل بوریتو را در وسط نان بریزید.
اگر مایل هستید، میتوانید ¼ آووکادو را نیز به مواد داخل بوریتو اضافه کنید.
نان تورتیلا را به صورت محکم بپیچید تا مواد داخل آن نیفتد.
مرحله پنجم: سرو بوریتو
بوریتو های آماده شده را با سس سالسا و سایر سسهای مورد علاقه خود سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بوریتو مرغ به روش مکزیکی
نکات و فوت و فنهای تهیه بوریتو گیاهی
۵ نکته طلایی که برای پخت بوریتو گیاهی باید بدانید:
میتوانید از انواع مختلف لوبیا مانند لوبیا قرمز، لوبیا سیاه یا ترکیبی از آنها استفاده کنید.برای طعم بهتر، میتوانید لوبیا چیتی را قبل از پخت به مدت ۸ ساعت در آب خیس کنید.در تهیه این بوریتو از سبزیجات دیگری مانند قارچ، کدو حلوایی یا سیب زمینی نیز با توجه به ذائقتان میتوانید استفاده کنید.برای طعم تندتر، میتوانید از فلفل چیلی یا پودر چیلی به مواد داخل بوریتو اضافه کنید.برای گرم کردن بوریتو، آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۵ دقیقه قرار دهید، یا در تابه با کمی روغن زیتون به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا گرم شود.
با این دستور ساده و نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی تک فانمیتوانید به راحتی در خانه بوریتو گیاهی خوشمزه و مغذی تهیه کنید. این غذا گزینه مناسبی برای وعده ناهار، شام یا حتی میان وعده است و میتوانید با توجه به ذائقه خودتان مواد داخل آن را تغییر دهید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.