تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

فرارو | نقشه‌ی تشخیص سرطان ریه

سرطان ریه یکی از انواع سرطان خطرناک و رایج است. این نوع سرطان به دلیل عدم نشان دادن علایم مشخص در مراحل زودرس غالباً بسیار خطرناک تلقی می‌شود. علایم ابتلا به سرطان ریه شامل سرفه، عفونت مداوم قفسه سینه، خروج خون هنگام سرفه، درد در تنفس یا سرفه، تنگی نفس، خستگی مداوم، کاهش انرژی، بی‌اشتهایی و کاهش وزن بی‌علت می‌شود. علل اصلی این نوع سرطان استعمال دخانیات، هرچند افراد غیرسیگاری نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. عوامل محیطی مانند ترکیبات شیمیایی و ذرات آزبست نیز ممکن است خطر ابتلا به سرطان ریه را بالا ببرند. روش‌های درمان این بیماری شامل جراحی، پرتودرمانی، شیمی درمانی و ایمونوتراپی می‌شود که بسته به مرحله تشخیص بیماری، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

سرطان ریه یکی از رایج‌ترین و خطرناک‌ترین انواع سرطان است؛ زیرا تا زمانی که از طریق ریه‌ها به سایر اجزای بدن پخش نشود، معمولاً علایم قابل توجهی ندارد.

به گزارش فارس به نقل از اکسپرس، ادامه حیات در صورت ابتلا به این نوع سرطان به شدت به میزان انتشار سرطان در زمان تشخیص بستگی دارد، بنابراین باید به برخی علایمی که می‌توانند نشانه‌های بیماری باشند، توجه کرد.

علایم ابتلا به سرطان ریه

یکی از نشانه‌های اصلی سرطان ریه، سرفه است که اگر حدود ۲ تا ۳ هفته ادامه داشته و از بین نرود، می‌تواند نشانه سرطان ریه باشد.

از جمله دیگر علایم اصلی سرطان ریه می‌توان به این موارد اشاره کرد: سرفه طولانی مدت که با گذشت زمان بدتر می‌شود، عفونت در قفسه سینه که به طور مداوم عود می‌کند، خروج خون هنگام سرفه، احساس درد هنگام تنفس یا سرفه، تنگی نفس مداوم، خستگی مداوم یا کاهش انرژی و بی اشتهایی یا کاهش وزن بی علت.

علل ابتلا به سرطان ریه

بیشترین موارد سرطان ریه ناشی از استعمال دخانیات است، گرچه افرادی که هرگز سیگار نکشیده اند نیز ممکن است به این بیماری مبتلا شوند.

طبق یافته‌های انجمن تحقیقات سرطان انگلیس، از هر ۱۰ مورد سرطان ریه حدود هفت مورد ناشی از استعمال دخانیات است و این مورد شامل افرادی که دود سیگار را استنشاق کرده اند هم می‌شود.

یک مطالعه نشان داده است که زندگی در مناطق دارای مقادیر بالای گاز‌های دی اکسید نیتروژن که بیشتر از دود اتومبیل و سایر وسایل نقلیه تولید می‌شود، خطر ابتلا به سرطان ریه را حدود ۳۳ درصد افزایش می‌دهد. برخی مواد مانند آزبست، سیلیس و کادمیوم و همچنین ترکیب ژنتیکی نیز ممکن است خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهند.

راه‌های درمان سرطان ریه

متداول‌ترین گزینه‌های درمان سرطان ریه شامل جراحی، پرتودرمانی، شیمی درمانی و ایمونوتراپی است که بسته به مرحله تشخیص بیماری امکان استفاده همزمان از این روش‌های درمانی وجود دارد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!