تجربهی لذتبخش خورش آلبالو با گوشت قلقلی: پیشنهادی سرشار از طعم و لذت برای وعدههای نهار و شام
خورش آلبالو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسب برای نهار یا شام شناخته میشود. این غذا با طعم ترش و شیرین خود، مورد پسند بسیاری از افراد قرار میگیرد و میتواند زینتبخش سفرههای ایرانی در هر فصلی از سال باشد. آموزش تهیه خورش آلبالو با گوشت قلقلی به صورت ساده و مرحله به مرحله در این مطلب معرفی شده است تا همگان بتوانند به راحتی این غذای خوشمزه را در خانه خود تهیه کنند و از طعم بینظیر آن لذت ببرند. این خورش، با کوفته قلقلی نیز تهیه میشود که طعمی منحصر به فرد به آن میبخشد. با تهیه این غذا میتوانید یک غذای خوشمزه و مناسب برای هر مناسبتی را به خانه خود و میهمانان خود خدمت کنید.
خورش آلبالو با گوشت قلقلی، یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که با طعم ترش و شیرین خود، طرفداران زیادی دارد. این غذا، غذایی مناسب برای نهار یا شام است و میتواند زینتبخش سفرههای ایرانی در هر فصلی از سال باشد.
در این مقاله، به آموزش طرز تهیه خورش آلبالو با گوشت قلقلی به صورت ساده و مرحله به مرحله میپردازیم. با دنبال کردن این دستور پخت، میتوانید به راحتی این غذای خوشمزه را در خانه خود تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
نمناک نوشت: یکی از خورشهای خوشمزه مجلسی و فوری، خورش آلبالو با کوفتهقلقلی است. طرز تهیه این خورش را در این مطلب برایتان آماده کردهایم.
طرز تهیه خورش آلبالو مجلسی با کوفته قلقلی
یکی از خورشت های تابستانی پرطرفدار، خورش آلبالو مجلسی است که برای جویندگان تنوع غذایی، پیشنهادی فوق العاده در پاسخ به سوال پرتکرار نهار چی بپزم و شام چی درست کنم که تکراری نباشه، محسوب می شود. خورش آلبالو با مرغ و گوشت پخته می شود و شما میتوانید هر دو نوع را برای پذیرایی از میهمانان یا اعضای خانواده، در نظر بگیرید ولی نوع انتخابی ما در این مطلب خورش آلبالو با گوشت قلقلی است که طعم بینظیر آن را حتما باید امتحان کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازممقدارگوشت چرخ کرده250 گرمپیاز رنده شده1 عدد بزرگآلبالو هسته گرفته شدهیک پیمانه متوسطنمک و زردچوبهبه مقدار لازمشکر(دلخواه)به مقدار لازمرب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
دستور پخت خورشت آلبالو با گوشت
گوشتها را به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته شده به همراه ادویه ها، خوب ورز میدهیم و قلقلی های متوسطی آماده می کنیم.آب پیاز را دور نریزید.قلقلی ها را داخل روغن سرخ کرده و بعد از سرخ شدن، 1 قاشق رب گوجه را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم سرخ شود.در این مرحله، آب پیاز را به همراه آلبالوهای هسته گرفته شده به قلقلی ها اضافه میکنیم. (اگر مایل باشید میتوانید مقداری شکر به این غذا اضافه کرده و ترشی آن را کم کنید.)در آخر یک لیوان آب به ترکیب قلقلی ها و آلبالو اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا پخته و جا بیفتد.بعد از غلیظ شدن خورش، غذای شما آماده است.
نوش جان.
طناز السادات حسینی فر