رمز تهیه دسر خوشمزه پودینگ با سس آلبالو، همراه با طعم مجلسی
پودینگ آلبالویی یکی از انواع پودینگهای میوهای است که خواص خوبی برای سلامتی دارد. این دسر با اضافه کردن سس آلبالو به آن، طعم و عطر بسیار خوبی به آن میبخشد. دسرها بهعنوان پایان یک وعده غذایی خوشمزه محسوب میشوند و معمولاً بعد از نهار یا شام سرو میشوند. پودینگ یا پادینگ یک دسر لطیف و شیرین است که با استفاده از شیر، شکر، نشاسته و آرد تهیه میشود. این دسر در انواع مختلفی مانند وانیلی، میوهای، زعفرانی و شکلاتی ساخته میشود. برای تهیه این دسر خوشمزه، مواد لازم برای پودینگ و سس آلبالو را آماده کرده، قابلمه مناسبی را بر روی حرارت قرار داده و مواد را تا به غلظت مطلوب بپزید. سپس مواد را در ظروف دسر ریخته و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا متمایل شود. این دسر خوشمزه را میتوانید برای میهمانیها یا جشنها تهیه کرده و لذت ببرید.
فرارو نوشت: پودینگ آلبالویی یکی از انواع پودینگهای میوهای است که بسیار لطیف و خوش طعم است که به دلیل داشتن سس آلبالو عطر و طعم فوقالعادهای دارد.
دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. پودینگ یا پادینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه میشود و برای اینکه دارای غلظت باشند، معمولا به آن نشاسته، پودر ژلاتین و یا آرد گندم اضافه میکنند.
پودینگها در طعمهای گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. پودینگ با سس آلبالو یکی از انواع پودینگهای میوهای است که بسیار خوشمزه است و به دلیل داشتن میوه آلبالوی تازه عطر و طعم خاصی دارد. این دسر علاوهبر طعم خوب، بسیار شیک و مجلسی است و برای مهمانی و تولد یک انتخاب مناسب است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
شیر: ۱ لیتر
شکر: ۱ فنجان
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: نصف بسته
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس آلبالو
آلبالو بدون هسته: ۱ کاسه
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ فنجان
آب: ۱ لیوان
طرز تهیه
برای درست کردن این پودینگ خوشمزه ابتدا آرد، شکر و نشاسته ذرت را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و و هم بزنید، سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و فوری هم بزنید تا مواد گلوله نشود. بعد از اینکه مواد با شیر حل شد، تخم مرغ را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مواد را مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد. در آخر وقتی مواد به غلظت فرنی رسید، کره را که به دمای محیط رسیده همراه با وانیل اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. حالا خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده و شل شده است، به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. ظرف یا لیوانهای مخصوص دسر را آماده کنید و از پودینگ آماده داخل ظرفها بریزید، به اندازهای که حدود دو بند انگشت از سر ظرف خالی باشد. حالا پودینگ را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد و کمی خودش را بگیرد.
در این فاصله باید سس آلبالو را آماده کنید. به این ترتیب که آلبالوها را داخل یک ماهی تابه گود بریزید و شکر و نشاسته ذرت را روی آن بریزید و آب را اضافه کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا کم کم مواد شروع به جوشیدن کند. وقتی سس چند دقیقه جوشید و غلیظ شد، اجاق گاز را خاموش کنید. اجازه بدهید سس کمی از حرارت بیفتد و ولرم شود، سپس روی ظرف دسر را که خالی گذاشته بودید، با سس آلبالو پر کنید و ظرف دسر را به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد و جا بیفتد، نوش جان.
نکات مهم
۱ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
۲ـ برای درست کردن این دسر میتوانید از پودر پودینگ آماده که به صورت بستهبندی در سوپر مارکتها موجود است، استفاده کنید.
۳ـ حتما کره و خامه را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا گرم شود و به دمای محیط برسد.
طناز السادات حسینی فر