تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

لذت بخش و آسان: راهنمای ساخت فرنی انبه در دو مرحله

فرنی انبه یک دسر خوشمزه و پرانرژی است که با وجود انبه، از خواص مفیدی نیز برخوردار است. این دسر با طعم و عطر بی‌نظیری، مناسب برای سفره‌های افطار و میهمانی‌ها می‌باشد. در این مقاله، دو روش آسان و خوشمزه برای تهیه فرنی انبه آموزش داده شده است.

در روش اول، مواد موردنیاز شامل آرد برنج، نشاسته، شیر، شکر، گلاب، انبه و کره است. مراحل تهیه این دسر شامل ترکیب آرد برنج و نشاسته، افزودن شیر و حرارت دادن، افزودن شکر، افزودن گلاب و کره، اضافه کردن انبه، تزیین و سرو فرنی می‌شود.

در روش دوم، مواد لازم شامل شیر، آرد برنج، شکر، گلاب، کره، انبه، خامه و پودر هل است. مراحل تهیه شامل ترکیب شیر و آرد برنج، افزودن شکر، افزودن گلاب و کره به ترکیب، اضافه کردن انبه و تزیین و سرو فرنی می‌باشد.

امیدواریم که این آموزش برای علاقه‌مندان به دنیای آشپزی مفید و جذاب باشد و آن‌ها بتوانند با تهیه و سرو این دسر خوشمزه، لذت بردن و خاطرات خوبی را ایجاد نمایند.

فرنی انبه یک دسر خوشمزه و پرانرژی است که به خاطر وجود انبه بسیار مفید است. این دسر طعم و عطر بی‌نظیری دارد و مناسب سفره‌های افطار و میهمانی‌ها است. در این مقاله از تک فانبلاگ، ۲ روش آسان و خوشمزه برای تهیه فرنی انبه به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه فرنی انبه (روش اول)

مواد لازم جهت تهیه فرنی انبه به شرح زیر است:

آرد برنج۳ قاشق سوپ‌خوریآرد نشاسته۱ قاشق سوپ‌خوریشیر۲ لیوانشکر۱/۲ پیمانهگلاب۱ قاشق سوپ‌خوریانبه۱ عددکره۲۵ گرم

مراحل تهیه فرنی انبه (روش اول)

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این دسر ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب آرد برنج و نشاسته

آرد برنج و نشاسته را با هم ترکیب کنید و درون قابلمه‌ای که قصد طبخ فرنی را دارید بریزید.

مرحله دوم: افزودن شیر و حرارت دادن

شیر را به محتوای درون قابلمه کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوش آمدن شیر، آن را هم بزنید تا از ته گرفتن شیر جلوگیری کنید.

مرحله سوم: افزودن شکر

شکر را در این مرحله اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که دانه‌های شکر حل شده و فرنی غلیظ شود.

مرحله چهارم: افزودن گلاب و کره

گلاب و کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و بعد از آب شدن کره، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید فرنی کمی خنک شود.

اگر فرنی شما خیلی سفت شد، می‌توانید کمی شیر به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی گل محمدی

مرحله پنجم: افزودن انبه

در این فاصله انبه‌ها را بشویید و پوست بگیرید.

انبه را به صورت مکعبی خرد کنید و در غذاساز یا میکسر بریزید تا خوب له و پوره شود.

می‌توانید از انبه‌های رسیده و یا نارس برای تهیه این دسر استفاده کنید؛ زیرا انبه به صورت پوره در دسر استفاده می‌شود.

مرحله ششم: تزیین و سرو فرنی

پوره انبه را به فرنی اضافه کرده و مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید و در ظرف‌های پذیرایی بکشید.

روی فرنی را با مقداری خامه و انبه خرد شده تزیین کرده و سرو نمایید.

برای تزیین فرنی می‌توانید از خلال بادام، پسته و یا نارگیل رنده شده نیز استفاده کنید.

مواد لازم جهت تهیه فرنی انبه (روش دوم)

مواد لازم جهت تهیه فرنی انبه به شرح زیر است:

شیر۲ لیوانآرد برنج۳ قاشق غذاخوریشکر۱/۲ پیمانهگلاب۱ قاشق سوپ‌خوریکره۲۵ گرمانبه۱ عددخامه۲ قاشق سوپ‌خوریپودر هل۱/۴ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه فرنی انبه (روش دوم)

برای تهیه فرنی انبه می‌توانید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: ترکیب شیر و آرد برنج

شیر را در یک قابلمه ریخته و آرد برنج را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

سپس قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد.

توجه داشته باشید که بعد از جوش آمدن شیر، مدام باید آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله دوم: افزودن شکر

شکر را در این مرحله به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا دانه‌های شکر در فرنی کاملا حل شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی زعفرانی

مرحله سوم: افزودن گلاب و کره

گلاب و کره به دمای محیط رسیده و پودر هل را به ترکیب فوق اضافه کنید و به هم زنید.

پس از ۱ دقیقه شعله را خاموش کرده و اجازه دهید فرنی کمی خنک شود.

مرحله چهارم: افزودن انبه

انبه‌ها را مانند روش قبل پس از شستن و پوست گرفتن پوره کنید.

پوره انبه را با خامه به خوبی ترکیب کنید و به محتوای درون قابلمه بیفزایید.

۱-۲ دقیقه‌ای زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند. سپس حرارت را خاموش کنید.

مرحله پنجم: تزیین و سرو فرنی

فرنی را در ظرف‌های سرو بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش‌های ساده و خوشمزه بالا این فرنی متفاوت و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!