گرمگرفتن با طعم مایونز: داستان جمعآوری مواد غذایی این شرکت
سازمان ملی استاندارد از جمعآوری نمونهای از سس مایونز تولید شده در شرکت صنایع غذایی بهروز نیک خبر داده و اعلام کرده است که این محصول به دلیل عدم رعایت الزامات استاندارد مورد بررسی قرار گرفته است. بر اساس گزارش مربوطه، تقصیراتی در خصوص شرایط تولید این سس مایونز مشاهده شده و سازمان ملی استاندارد اقدام به اخطار شرکت تولید کننده و درخواست بازخوانی محصول با سری ساخت مشخص نموده است. همچنین، این موضوع مورد بررسی کمیسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد ایران در اداره کل استاندارد البرز قرار گرفته است. در این راستا، اقدامات لازم برای رفع نواقص و تضمین بهداشت محصولات این شرکت انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که محصولات تولیدی مطابق با استانداردهای مربوطه هستند و سلامت مصرفکنندگان را به خطر نیندازند.
خبرگزاری صدا و سیما نوشت: سازمان ملی استاندارد از جمع آوری نوعی سس مایونز تولید شده در شرکت صنایع غذایی بهروز نیک به علت رعایت نشدن الزامات مربوط به استاندارد خبر داد.
با پیگیریهای انجام شده در خصوص رعایت نشدن اصول بهداشتی برای تولید سس مایونز در شرکت بهروز نیک؛ مهدی اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد در گفتگو با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیما اعلام کرد: اداره کل استاندارد استان البرز جهت بازدید فوری «خارج از برنامه متداول مراقبتی» از شرکت بهروز نیک اقدام کرده است، در بررسی کارشناسان سازمان ملی استاندارد مشخص شد که حسب گزارش، نواقصی در ارتباط با شرایط تولید وجود داشت.
وی گفت: سازمان ملی استاندارد جهت رفع آنی نواقص مشاهده شده طی ۷ روز کاری اخطار داده است و شرکت تولید کننده ملزم شده تا محصول با سری ساخت مشخص را فراخوان کند. همچنین مقرر گردید موضوع به کمیسیون ماده ۴۲ «قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد ایران» در اداره کل استاندارد البرز نیز ارجاع شود.
در روزهای گذشته خبرنگار صداوسیما در یکی از فروشگاههای زنجیرهای با سس مایونز تولیدی این شرکت مواجه شد که داخل آن حشرهای قابل رویت بود.
راضیه میرزاحیدری