تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

هندوانه، این افراد را از خوردن خود خود خودداری کنند!

هندوانه یکی از میوه‌های لذیذ و آبدار است که در فصل گرم سال بسیار محبوب است. این میوه دارای ویتامین های مختلفی است که به بدن ما کمک می کند و از برخی بیماری ها محافظت می کند. اما برخی از افراد باید مصرف هندوانه را محدود یا از آن خودداری کنند، مانند افرادی که معده سرد یا حساسیت به این میوه دارند. همچنین برای افرادی که با مصرف هندوانه دچار آلرژی می شوند، توصیه می شود از خوردن آن خودداری کنند. اما هندوانه دارای خواص بی شماری است و از برخی بیماری ها مانند سرطان روده و پروستات و آسم و سکته قلبی جلوگیری می کند. بنابراین، اگر معتدل و در میزان مناسب مصرف شود، خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد. اما باید توجه داشت که زمان خوردن هندوانه نیز باید به درستی انجام شود تا از بهترین اثرات آن بر روی بدن برخوردار شویم.

هندوانه یکی از میوه‌های شیرین و آبدار است که خودن آن در فصل گرم سال بسیار لذت بخش است.

به گزارش سلامت نیوز، این میوه تابستانی دارای ویتامین‌های فراوان است و از بدن در برابر برخی از بیماری‌ها محافظت می‌کند.

کسانی که مصرف هندوانه برای آن‌ها می‌تواند مضر باشد

افراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند بهتر است هندوانه مصرف نکنند، زیرا مصرف این میوه به مدت طولانی سبب عملکرد ضعیف دستگاه گوارش و هضم، درد مفاصل می‌شود. افراد سرد مزاج بهتر است همراه هندوانه عسل و قند بخورند.

برخی از افراد به هندوانه حساسیت دارند خوردن هندوانه برای این افراد که با مصرف این میوه دچار آلرژی می‌شوند ممنوع است.

ممکن است بعد از خوردن هندوانه دچار مشکلاتی در طحال شوید که علائم آن احساس درد یا نفخ در محل چپ شکم، ایجاد تیرگی در رنگ بدن، سفیدی چشمان است.

خواص مصرف هندوانه

هندوانه دارای خواص بیشماری است و سدیم و پتاسیم بالایی دارد، به همین دلیل از برخی سرطان‌ها مانند سرطان روده و پروستات و بعضی از بیماری‌ها مانند آسم، سکته قلبی جلوگیری می‌کند. مزاج هندوانه سرد و‌تر است.

افرادی که معده و کبدشان صفرا تولید می‌کند برای تعدیل مزاج بهتر است بیشتر هندوانه مصرف کنند. اگر می‌خواهید خرید خوبی داشته باشید دقت کنید هندوانه ایی که می‌خرید کاملا رسیده و شیرین باشد و بدانید رنگ هندوانه تاثیری در ویتامینش ندارد.

بهترین و بدترین زمان خوردن هندوانه

هندوانه دارای ویتامین C و A فراوانی است و بتاکاروتن بیشتری نسبت به میوه‌های دیگر دارد؛ هندوانه سرشار از آنتی اکسیدان است و آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن دارد که موجب از بین بردن رادیکال‌های آزاد و مضر می‌شود و اینچنین از سکته قلبی و ابتلا به سرطان پروستات جلوگیری می‌کند.

نکاتی در مورد زمان و خوردن هندوانه

افرادی که خون غلیظ دارند برای رقیق شدن خونشان باید بیشتر هندوانه مصرف کنند.

افرادی که بدنی لاغر، خشک و گرم دارند بهتر است هندوانه بخورند، زیرا مصرف این میوه ضعف آن‌ها را برطرف می‌سازد.

بلافاصله بعد از غذا هندوانه مصرف نکنید، زیرا اختلال در هضم ایجاد می‌کند.

مصرف هندوانه به صورت ناشتا هنگام تشنگی در هوای گرم به بدن ضرر می‌رساند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!