سرآشپزی لذت بخش دسر شیرین و مجلسی از گیلاس
مرنگ گیلاس، دسری خوشمزه و ظریف است که میتواند با ظاهری بسیار زیبا و فریبنده به عنوان یک گزینه عالی برای مهمانیها و یا دورهمیها باشد. در این مقاله از تک فانبلاگ، طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس را به صورت مرحله به مرحله و همراه با ذکر نکات مهم در زمان تهیه، به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه دسر مرنگ گیلاس
مواد لازم جهت تهیه دسر مرنگ گیلاس به شرح زیر است:
سفیده تخم مرغ۳ عددنمک۱/۴ قاشق چایخوریکرم تارتار۱/۲ قاشق چایخوریشکر۳/۴ پیمانهعصاره وانیل۱ قاشق چایخوریگیلاس تازه یا منجمد۲ پیمانهخامه فرم گرفته۲ پیمانه
مراحل تهیه دسر مرنگ گیلاس
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این دسر ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۶-۸ نفر است.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی مرنگ
فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
سفیدههای تخم مرغ را در یک کاسه تمیز و خشک قرار دهید.
نمک و کرم تارتار را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت کم هم بزنید تا زمانی که کمی سفت شوند.
سرعت همزن را افزایش دهید و به تدریج شکر را به صورت قاشق قاشق به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید تا مرنگ کاملاً سفت و براق شود.
وانیل را به مرنگ اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
مرحله دوم: پخت مرنگ
با استفاده از یک قاشق یا قیف ماسوره، مرنگ را به شکل دلخواه (مانند دایره، لانه پرنده و یا قله) روی سینی فر بریزید.
مرنگ ها را به مدت ۴۵-۳۵ ساعت در فر قرار دهید تا زمانی که سفت و خشک شوند. دمای پخت در فر برقی باید ۹۰-۱۰۰ درجه باشد.
مرنگها را از فر خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شوند.
مرحله سوم: آماده سازی گیلاس
اگر از گیلاسهای منجمد استفاده میکنید، آنها را کمی یخ زدایی کنید.
گیلاسها را هسته گرفته و به دو نیم تقسیم کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر کلافوتی گیلاس
مرحله چهارم: مونتاژ دسر
در ظرف سرو، یک لایه مرنگ خنک شده قرار دهید.
روی مرنگ ها، یک لایه گیلاس بریزید. خامه فرم گرفته را روی گیلاسها بمالید.
لایههای مرنگ، گیلاس و خامه را به همین ترتیب ادامه دهید تا به ارتفاع دلخواه برسید.
دسر را با گیلاسهای تازه و یا برگهای نعنا تزیین کنید.
دسر مرنگ گیلاس را بلافاصله سرو کنید و یا در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک گیلاس
نکات و فوت و فنهای تهیه دسر مرنگ گیلاس
در تهیه دسر مرنگ به ۵ نکته طلایی و مهم زیر توجه کنید:
برای اطمینان از سفت شدن مرنگ، از سفیدههای تخم مرغ تازه در دمای اتاق استفاده کنید.ظروف و همزن مورد استفاده باید کاملاً تمیز و خشک باشند تا مرنگ به خوبی سفت شود.از اضافه کردن زرده تخم مرغ به سفیدهها خودداری کنید، زیرا باعث میشود مرنگ سفت نشود.مرنگ را بیش از حد پخت نکنید، زیرا ممکن است قهوهای رنگ شود و طعم تلخی به خود بگیرد.دسر مرنگ گیلاس را می توانید تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش فوق، یک دسر مرنگ گیلاس خوشمزه و ظریف تهیه کنید و از طعم و مزه بینظیر آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.