تجربهی لذتبخش از یک شام خوشمزه (سالاد نخود سبز و خیارشور)
به دنبال یک شام سبک، سریع و سرشار از مواد مغذی هستید؟ سالاد نخود فرنگی و خیارشور را امتحان کنید! این سالاد خوشمزه و لذیذ، نه تنها به عنوان شام بلکه به عنوان پیش غذا یا میان وعده نیز عالی است. تهیه این سالاد بسیار ساده و سریع است و در عرض چند دقیقه آماده میشود. در این بخش از تک فانبلاگ همراه ما باشید تا طرز تهیه سالاد نخود سبز و خیارشور را به شما معرفی کنیم.
مواد لازم جهت تهیه سالاد نخود سبز و خیار شور
برای تهیه این شام سبک (سالاد نخود سبز و خیارشور) به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
کنسرو نخود سبز۱ قوطیخیارشور۱ تا ۲ عددکاهو۱۵۰ تا ۲۵۰ گرمسس مایونز۱/۲ لیوانکرفس (اختیاری)۲۵۰ گرمفلفل دلمهای۱ عددپنیر چدار رنده شده (اختیاری)به مقدار لازمروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریسرکه۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه یا قرمزبه مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد نخود سبز و خیارشور
برای تهیه این سالاد لذیذ، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: سبزیجات را آماده کنید
برای تهیه این سالاد، ابتدا کاهوها را به دقت بشویید و آب اضافی آنها را بگیرید. سپس کاهوها را به دلخواه خرد کنید. در صورت استفاده از کرفس باید آن را شسته، خشک کرده و سپس به صورت ریز خرد کنید.
در ادامه، خیارشورها را به صورت نگینی خرد کنید. در نهایت، فلفل دلمهای را بشویید، دانههایش را خارج کرده و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله دوم: مواد را با هم مخلوط کنید
نخود سبز، کاهو، کرفس، خیارشور، فلفل دلمهای و پنیر چدار رنده شده را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مرحله سوم: سس را آماده کنید
در این مرحله باید در یک کاسه کوچک، سس مایونز، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کلم قرمز با نخود فرنگی
مرحله چهارم: سالاد را سرو کنید
سس را روی سالاد بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا تمام مواد به طور یکنواخت به سس آغشته شوند. سالاد را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. قبل از سرو میتوانید سالاد را با برگ کرفس و … تزیین کنید. نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید
چند نکته طلایی در طرز تهیه سالاد نخود سبز و خیارشور
در ادامه به سه فوت و فن کوزهگری در تهیه سالاد نخود سبز و خیارشور اشاره میکنیم:
میتوانید از انواع سبزیجات دیگر مانند هویج، ذرت یا پیازچه نیز در این سالاد استفاده کنید.برای تهیه سس کم چرب میتوانید از ماست یونانی به جای سس مایونز استفاده کنید.اگر به دنبال طعم تندتری هستید، میتوانید از فلفل قرمز یا سس تند به سس سالاد اضافه کنید.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه سالاد نخود سبز و خیارشور را آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم این سالاد خوشمزه را تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.