رمانس طعم و بوی جدید: پاتلیجان چولاما بدون گوشت
نمناک نوشت: پاتلیجان چولاما یک غذای خوشمزه ترکی است که بدون گوشت آماده می شود و مزه بسیار متفاوت و خاصی دارد، طرز تهیه پاتلیجان چولاما را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان؛ پاتلیجان چولاما
به عنوان ایده ناهار امروز یا شام سبک و فوری خانواده، غذا با بادمجان کبابی را آموزش خواهیم داد که قطعا بعد از یکبار امتحان، وارد لیست غذایتان می شود. برای آموزش غذای ساده و سریع که نیاز به گوشت و مواد غذایی خاصی هم ندارد، همراه ما باشید.
مواد لازم پاتلیجان چولاما؛ غذا با بادمجان کبابی
مواد لازممقداربادمجان کبابی(درشت)2 عددگوجه فرنگی2 عددفلفل سبز2 عددپیاز درشت1 عددسیر2 حبهروغن زیتون2 قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی1 قاشق مربا خوریپاپریکا، فلفل سیاه و نمکبه میزان لازمجعفری خرد شدهبه میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آنها را جدا می کنیم.داخل یک ماهیتابه مناسب، 2 قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز را کمی تفت میدهیم تا سبک شود و سپس فلفل دلمه را اضافه میکنیم.بعد از کمی تفت، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا ترکیب پیاز و فلفل دلمه خوشرنگ شود.در محله بعد گوجه فرنگی و سیر را افزوده و درب ظرف را میگذاریم تا مواد کمی باهم تفت بخورند.حالا بادمجان های کبابی خرد شده و ادویه ها را اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط می کنیم. در مرحله آخر کمی جعفری خرد شده به غذای خوشمزه با بادمجان امروز اضافه کرده و سرو کنید.
نوش جان
طناز السادات حسینی فر