طعام خوشمزه با سالاد ترکیبی انبه و ذرت شگفتانگیز
سالاد انبه و ذرت یک نوع سالاد خوشمزه و متفاوت است که میتوانید از آن به عنوان یک وعده غذای رژیمی یا میان وعده سالم استفاده کنید. در این مقاله از تک فانبلاگ میتوانید با ۲ روش تهیه سالاد انبه و ذرت و همه فوت و فنهای درست کردن این سالاد آشنا شوید.
طرز تهیه سالاد انبه و ذرت
آماده کردن این سالاد حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد و برای پخت مواد اولیه این سالاد نیز باید حدود ۳۰ دقیقه زمان صرف کنید. مواد به کار رفته در این سالاد برای ۶ نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه سالاد انبه و ذرت
مواد لازم برای تهیه سالاد انبه و ذرت به شرح زیر است:
ذرت شیرین تازه۴ عددانبه بزرگ رسیده۲ تا ۳ عددپیاز قرمز متوسط۱ عددروغن زیتون۵ قاشق غذاخوریآب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوریشکر۱ قاشق چایخوریپودر کاری۱/۲ قاشق چایخورینمک۱/۲ قاشق چایخوریفلفل سیاه۱/۸ قاشق چایخوریآروگولای تازه۳ لیوان فرانسوی دستهدار
مراحل تهیه سالاد انبه و ذرت
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن سالاد انبه و ذرت آشنا شوید.
مرحله اول: ذرتها آماده کنید
برای شروع باید ذرت ها را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس دانههای ذرت را از ساقه ببرید. برای این سالاد به حدود ۲ لیوان ذرت نیاز دارید.
سپس مقداری روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و بعد ذرتهای آب پز شده را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا ذرتها و قهوهای طلایی شوند.
مرحله دوم: انبهها را خرد کنید
انبهها را بشویید و بعد پوست آنها را جدا کنید. در ادامه انبههای را برش دهید و هر انبه را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید.
مرحله سوم: پیاز را برش دهید
پیاز قرمز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. در ادامه پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.
مرحله چهارم: انبه و پیاز را روی حرارت تفت دهید
در این مرحله باید برشهای انبه و پیاز را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. مواد را به آرامی هم بزنید و برای حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها قهوهای روشن شود. سپس ترکیب پیاز و انبه را در یک کاسه بریزید. در این مرحله نباید انبهها را بیش از حد هم بزنید تا له نشوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد نخود سبز و خیارشور
مرحله پنجم: سس سالاد را آماده کنید
برای تهیه سس باید آب لیمو ترش تازه را در کاسه بریزید و بعد پودر کاری، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. ۳ قاشق روغن زیتون به سس اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا سس شما آماده شود.
مرحله ششم: سالاد را آماده کنید
در آخرین مرحله از درست کردن این سالاد باید ترکیب پیاز و انبه را با ذرت در یک کاسه بریزید و بعد ۱ قاشق غذاخوری از سسی که آماده کردهاید را روی سالاد بریزید. آروگولای تازه را به سالاد اضافه کنید و بعد باقی مانده سس را روی سالاد بریزید و از طعم این سالاد خوشمزه لذت ببرید.
طرز تهیه سالاد انبه و ذرت با مرغ
آماده کردن مواد اولیه این سالاد حدود ۱۵ دقیقه و پخت آن حدود ۴۵ دقیقه طول میکشد.
مواد لازم برای تهیه سالاد انبه و ذرت با مرغ
مواد لازم برای تهیه سالاد انبه و ذرت با مرغ به شرح زیر است:
سینه مرغ۱ تکهذرت۱ عددانبه۱ عدد متوسطجعفری تازهبه مقدار لازمخیار۱ عددروغن زیتونبه مقدار لازمآب لیمو ترش تازهبه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
طرز تهیه سالاد انبه و ذرت با مرغ
برای تهیه این سالاد ابتدا باید مقداری روغن در ماهیتابه گریل بریزید. سینه مرغ را به صورت تکههای کوچک خرد کنید و در ماهیتابه بریزید و برای چند دقیقه گریل کنید تا مرغها کاملا بپزند و طلایی شوند.
در ادامه ذرت را روی شعله گاز کبابی کنید و زمانی که ذرت به طور کامل پخت، با کمک یک چاقوی تیز، ذرتها را برش دهید و در یک ظرف مناسب بریزید. در ادامه مرغ گریل شده را نیز به ذرتها اضافه کنید. انبه را بشویید و پوست آن را جدا کنید.
سپس آن را به صورت مکعبی خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید. خیار را بشویید و آن را با پوست به صورت نسبتا درشت خرد کنید و در سالاد بریزید.
در انتها باید جعفریها را بشویید و آنها را به صورت ریز خرد کنید و در سالاد بریزید. مقداری نمک و فلفل و آب لیمو ترش تازه به سالاد اضافه کنید و از طعم این سالاد جذاب لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج
نکات و فوت و فنهای تهیه سالاد انبه و ذرت
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه این سالاد متفاوت و لذیذ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای تهیه این سالاد میتوانید از مقداری فلفل تند خرد شده یا پودر فلفل قرمز نیز استفاده کنید.اضافه کردن مقداری آووکادوی خرد شده طعم فوقالعادهای به این سالاد میبخشد.برای تهیه سالاد انبه و ذرت میتوانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید.اضافه کردن مقداری گوجه فرنگی و کرفس خرد شده، موجب خوشمزهتر و مقویتر شدن این سالاد میشود.برای تهیه سالاد انبه و ذرت با مرغ میتوانید مرغ را گریل کنید و به صورت کامل روی سالاد قرار دهید.در برخی رسپیها برای مزه دار کردن این سالاد به جای جعفری از گشنیز خرد شده استفاده میشود.برای مقویتر شدن این سالاد میتوانید از نخود و لوبیا و انواع حبوبات پخته شده نیز استفاده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی تک فانبه ۲ روش درست کردن این سالاد خوشمزه اشاره شد. اگر تجربه درست کردن انواع سالاد انبه و ذرت را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…