آموزش تهیه کیک دوتخم مرغی بدون شیر با پف فوق العاده
نمناک نوشت: کیک دوتخم مرغی یکی از سادهترین و خوشمزهترین کیکهایی است که با مواد اولیه در دسترس و برای زمانی که وقت کافی ندارید عصرانه درست کنید، عالی است.
آموزش کیک دوتخم مرغی خانگی
کیک دوتخم مرغی نوعی شیرینی خوشمزه و مناسب برای تولد، دورهمی ها و میهمانی ها است که به روش های گوناگون تهیه می شود. کیک دو تخم مرغی را می توانید با در دسترس ترین مواد غذایی در خانه حتی بدون فر تهیه نمایید.
مواد لازم کیک دوتخم مرغی خوشمزه بدون شیر
مواد لازممیزان لازمآرد گندم2 و نیم لیوانتخم مرغ درشت2 عددشکر یک لیوانروغن مایعیک سوم لیوانآب (آب میوه)یک لیوانوانیل نصف قاشق چایخوریبیکینگ پودر2 قاشق مرباخوریگلاب یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک دو تخم مرغی وانیلی بدون شیر
ابتدا فر را بیست دقیقه قبل از پخت کیک با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید.داخل یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید.به تخم مرغ ها شکر و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی یا دستی بزنید تا بافت کشدار و کرم رنگ پیدا کند.به مواد روغن مایع را بیافزایید و مخلوط نمایید.سپس آب یا (آب میوه) و گلاب را اضافه کنید.آرد را در چند مرحله به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید.قالب مناسب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.بغد حدود 40 دقیقه کیک دو تخم مرغی آماده می شود.بعد از تست پخته شدن کیک فر را خاموش کنید اما کیک را از داخل فر خارج نکنید.اجازه دهید کیک حدود 10 دقیقه داخل فر باقی بماند و سپس کیک را خارج کنید تا پف کیک نخوابد.کیک را با کمی پودر قند تزئین و نوش جان کنید.
راضیه میرزاحیدری