تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

18 راز جادویی برای درمان درد شکمی پریود

درد قاعدگی یکی از بدترین و آزاردهنده‌ترین انواع درد در خانم‌ها است که موجب ایجاد فشار و پیچش در قسمت زیر شکم خانم‌ها می‌شود. این درد معمولا از چند روز قبل از پریود یا روزهای ابتدایی شروع می‌شود. در این مقاله از بخش سبک زندگی در تک فانبلاگ می‌توانید با بهترین درمان‌های خانگی درد پریود شکمی آشنا شوید.

۱۸ روش درمان خانگی درد قاعدگی

درد قاعدگی معمولا به دلیل انقباض دیواره عضلانی رحم اتفاق می‌افتد. آمارها نشان می‌دهد که از هر ۴ زن، ۳ نفر آن‌ها درد پریودی را تجربه می‌کنند و در برخی افراد این درد بسیار شدیدتر است. اما برای درد پریودی چی خوبه بخوریم و چطور این درد را درمان کنیم؟ در ادامه این بخش به ۱۸ راهکار برای کاهش سریع درد پریودی اشاره شده است.

۱- از مسکن‌های غیراستروئیدی ضد التهابی کمک بگیرید

برای کاهش درد و ناراحتی در دوران قاعدگی می‌توانید از مسکن‌های غیراستروئیدی ضد التهابی استفاده کنید. بهترین قرص برای کاهش درد پریود قرص‌هایی مثل ایبوپروفن، ناپروکسن، ادویل یا ژلوفن هستند.

۲- یک کیسه آب گرم روی شکم قرار دهید

گرما تاثیر فوق‌العاده‌ای بر کاهش دردهای قاعدگی دارد. برای درمان درد پریود می‌توانید یک کیسه آب گرم روی قسمت تحتانی شکم و کمر قرار دهید تا درد شما کمتر شود.

۳- شکمتان را ببندید

برای کاهش درد شکم در دوران قاعدگی می‌توانید با استفاده از شکم بند یا حتی پتوی نازک، شکمتان را ببندید. این کار موجب گرم شدن شکم و بهبود درد می‌شود.

۴- از مکمل‌ها کمک بگیرید

مصرف برخی مکمل‌های ویتامین‌ و مواد معدنی می‌توانند به طرز معجزه آسایی درد پریود را کاهش دهند. در این دوران می‌توانید از ویتامین B6، B1، ویتامین E، امگا۳، کلسیم و منیزیم استفاده کنید تا درد پریودی شما کمتر شود.

۵- پیاده روی کنید

پیاده روی آرام در زمان درد قاعدگی می‌تواند به افزایش ترشح اندورفین و کاهش درد کمک زیادی کند. زمانی که درد دارید، بهتر است فعالیت فیزیکی داشته باشید یا آرام راه بروید و ورزش کنید.

۶- بدنتان را هیدراته کنید

یکی دیگر از راهکارهای موثر برای درمان درد پریودی، نوشیدن بیشتر آب است. نوشیدن آب به کاهش نفخ و دل درد در دوران قاعدگی کمک می‌کند و مانع گرفتگی عضلات می‌شود. بهتر است در این دوران بیشتر از آب گرم یا داغ استفاده کنید تا دل درد شما سریع‌تر بهبود پیدا کند.

بیشتر بخوانید: ۴ علت کمردرد در دوران پریودی و درمان آن

۷- از ماساژ درمانی کمک بگیرید

ماساژ درمانی یک روش موثر برای بهبود درد پریود است. برای کاهش سریع درد پریود در روز اول باید به مدت ۲۰ دقیقه نواحی شکم، پهلو و کمر را ماساژ دهید. برای افزایش اثربخشی بهتر است در زمان ماساژ از روغن‌های معطر و گرم کننده استفاده کنید.

از بهترین روغن‌ها برای بهبود درد قاعدگی می‌توان به روغن اسطوخودوس، نعنا، گل سرخ و رازیانه اشاره کرد.

۸- استراحت کنید

در دوران قاعدگی بدن شما به استراحت بیشتری نیاز دارد. از طرف دیگر بی خوابی موجب تشدید دردهای قاعدگی می‌شود. بنابراین برای جلوگیری از بروز دردهای شدید و همچنین تسکین درد، بهتر است بیشتر بخوابید.

۹- دمنوش ریحان میل کنید

بهترین دمنوش گیاهی برای درد پریود، دمنوش ریحان است. مصرف این دمنوش به تسکین درد کمک می‌کند و موجب کاهش نفخ و ناراحتی شکم می‌شود. برای اثربخشی بیشتر بهتر است روزی ۳ بار از دمنوش ریحان استفاده کنید.

۱۰- چای بابونه را امتحان کنید

یکی دیگر از دمنوش‌های موثر برای بهبود درد قاعدگی و کاهش اسپاسم عضلات، چای بابونه است. بابونه آرامبخش است و مصرف آن موجب تسکین درد قاعدگی می‌شود.

۱۱- رازیانه میل کنید

رازیانه به عنوان معجزه درد پریود شناخته می‌شود و مصرف آن موجب کاهش درد قاعدگی و رفع نفخ شکم می‌شود. برای تسکین درد شکم در این دوران می‌توانید روزانه از ۳۰ میلی‌گرم دانه رازیانه استفاده کنید.

۱۲- زنجبیل میل کنید

مطالعات نشان می‌دهد که مصرف ۲۵۰ میلی‌گرم زنجبیل به مدت ۳ روز می‌تواند درد قاعدگی را به طور کامل برطرف شود. برای بهبود درد قاعدگی می‌توانید ۱ تکه زنجبیل را در آب داغ رنده کنید و بعد از چند دقیقه آن را بنوشید.

۱۳- از دارچین کمک بگیرید

مصرف دارچین به کاهش خونریزی و بهبود درد و تهوع در دوران قاعدگی کمک می‌کند. در ۳ روز اول قاعدگی سعی کنید از مقداری دارچین استفاده کنید تا درد شما به طور کامل بهبود پیدا کند.

۱۴- شوید میل کنید

مطالعات نشان می‌دهد که مصرف شوید می‌تواند به اندازه داروی مفنامیک اسید به کاهش درد قاعدگی کمک کند. بهتر است از ۲ روز قبل از شروع قاعدگی مصرف شوید را آغاز کنید و تا ۵ روز ادامه دهید تا دچار درد شکم در این دوران نشوید.

۱۵- از داروهای هورمونی کمک بگیرید

استفاده از قرص‌های ضد بارداری یک روش دیگر برای کاهش دردهای قاعدگی است. این قرص‌ها از تخمک گذاری جلوگیری می‌کنند و موجب می‌شود تا پریود سبک‌تری را تجربه کنید.

۱۶- از آجیل‌ها و مغزها استفاده کنید

برای درمان‌های خانگی درد پریود شکمی می‌توانید از آجیل و انواع مغزهای مفید مثل گردو، بادام و کنجد استفاده کنید. این مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب مفید هستند و از همین رو مصرف آن‌ها درد پریودی را تسکین می‌دهد.

۱۷- از رول‌های ضد درد استفاده کنید

برای این که درد شکم را در دوران قاعدگی احساس نکنید، می‌توانید از رول‌های قاعدگی استفاده کنید. مصرف این رول‌ها موجب کاهش التهاب می‌شود و به گرم شدن شکم و کاهش درد کمک می‌کند. روش استفاده از این رول‌ها به این صورت است که باید آن‌ها را به قسمت پایین شکم و کمر بمالید و سپس شکم را بپوشانید تا درد شما بهبود پیدا کند.

۱۸- طب سوزنی را امتحان کنید

طب سوزنی یک روش موثر و قدیمی برای کاهش درد است که موجب آرام شدن سیستم عصبی و افزایش خونرسانی به اندام‌های داخلی بدن می‌شود و درد قاعدگی را کاهش می‌دهد.

۱۹- از طب فشاری کمک بگیرید

برای کاهش درد شکم در دوران پریودی می‌توانید ۳ نقطه بدن را با کمی فشار برای ۵ دقیقه ماساژ دهید تا درد پریود به طور کامل بهبود پیدا کند. در ادامه به این ۳ نقطه اشاره شده است

قوزک داخلی پا را پیدا کنید و بعد ۳ انگشت بالاتر از این نقطه را فشار دهید.نقطه بعدی بین انگشت بزرگ پا و دیگر انگشتان است که باید آن را برای ۵ دقیقه فشار دهید.نقطه بعدی که برای پیدا کردن آن باید دست را با فشار مشت کنید و یک تاجی بین انگشت اشاره و شست ایجاد می شود که باید آن را برای ۵ دقیقه فشار دهید.

چه زمانی برای درد پریودی از پزشک کمک بگیریم؟

اکثر دردهای قاعدگی حدود ۱ تا ۳ روز طول می‌کشند و پس از آن بهبود پیدا می‌کنند. اما برخی مواقع لازم است برای کاهش این دردها و همچنین بررسی‌های بیشتر از پزشک کمک بگیرید. اگر علائم زیر را تجربه می‌کنید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

طولانی شدن درد بعد از قرار دادن آی یودیاگر در بیشتر از ۳ دوره قاعدگی، درد شدید را تجربه کرده‌اید.دفع لخته خون در زمان قاعدگیدرد همراه با تهوع و استفراغدرد لگن در فواصل بین قاعدگیتببد بو شدن ترشحات واژن

در این مقاله به بهترین درمان‌های خانگی درد پریود شکمی اشاره شد. به خاطر داشته باشید که اگر این دردها همیشگی است و با راهکارهای خانگی بهبود پیدا نمی‌کند، باید از پزشک کمک بگیرید. شما از چه روش‌هایی برای کاهش دردهای قاعدگی استفاده می‌کنید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!