تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سیب زمینی پنیری: طعم لذیذ بدون نیاز به گوشت یا مرغ

امروز قصد داریم شما را با یک رسپی خوشمزه، مجلسی و البته راحت آشنا کنیم که حتی میتواند گزینه‌ای برای میهمانی هایتان باشد؛ اگر علاقه‌مند به انواع غذا با سیب زمینی کوبیده هستید، همراه ما باشید. این غذا با سیب زمینی و فلفل دلمه و… یکی از گزینه‌های عالی برای خانم‌های خانه داری است که دنبال تنوع برای منوی غذای خانواده هستند.

مواد لازم غذا با سیب زمینی آب پز و پنیر پیتزا

سیب زمینی ۴ عدد متوسط

کره ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری

شیر ۱/۴ لیوان

فلفل دلمه‌ای ۱ عدد

رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری

نمک و ادویه‌های پودر سیر، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

دستور تهیه سیب زمینی آب پز و پنیر پیتزا

ابتدا سیب زمینی‌ها را روی حرارت و داخل آب قرار می‌دهیم تا آب پز شود.

داخل ماهیتابه، ابتدا قارچ خرد شده و فلفل دلمه نگینی را با فاصله چند دقیقه‌ای از هم و با کمی روغن تفت می‌دهیم.

بعد از چند دقیقه ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم رنگ رب به اصطلاح باز شود و پس از چند دقیقه حرارت را خاموش می‌کنیم.

حالا سیب زمینی‌های آب‌پز پوست گرفته شده را داخل ظرف مناسب ریخته و تا زمانی که داغ است، کره، شیر، نمک، فلفل سیاه و پنیر پیزا را به آن اضافه کرده و خوب له می‌کنیم.

ترکیب له شده سیب زمینی و باقی مواد را کف ظرفی که مناسب فر است خوب پهن می‌کنیم.

حالا روی لایه سیب زمینی، ترکیب قارچ و فلفل دلمه و… تفت داده شده را می‌ریزیم و در انتها با یک لایه پنیر روی مواد را می‌پوشانیم.

غذای ساده و خوشمزه ما داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه گرم شده است، قرار می‌گیرد.

۱۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا غذا بخوبی داخل فر بپزد و ۲ دقیقه آخر، گریل را روشن می‌کنیم تا روی غذا هم طلایی شود.

منبع: نمناک

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!