راهنمای آسان برای پخت سه نوع کیک فنجانی لذت بخش در خانه
کیک های فنجانی از کیک های خوشمزه ای است که در قالب هایی به شکل فنجان پخته می شود و بافتی نرم و سبک دارد. کیک فنجانی را میتوان با یا بدون فر تهیه کرد. در روش بدون فر، از قابلمه و بخار آب برای پخت کیک استفاده میشود و در روش فر، کیکها در فر پخته میشوند. در اینجا طرز تهیه سه مدل کیک فنجانی ساده و خوشمزه را به شما آموزش میدهیم:
مواد لازم:
آرد: 6 قاشق غذاخوریشکر: 6 قاشق غذاخوریتخم مرغ: 1 عددشیر: 7 قاشق غذاخوریروغن مایع: 4 قاشق غذاخوریبیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوریوانیل: 1/2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
آرد، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
شکر و تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
شیر و روغن را به تدریج به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مخلوط آرد را به تدریج به مواد مایع اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
فنجانهای مورد نظر را کمی چرب کنید.
مایه کیک را تا 2/3 ارتفاع فنجانها بریزید.
در قابلمهای به اندازه 1 بند انگشت آب بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید.
فنجانهای کیک را داخل قابلمه قرار دهید و درب آن را ببندید.
کیکها را به مدت 30 دقیقه با حرارت کم بپزید.
بعد از 30 دقیقه، از قابلمه خارج کرده و بگذارید خنک شوند.
سپس کیکهای فنجانی را سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
2. کیک فنجانی شکلاتی:
برای تهیه کیک فنجانی شکلاتی، کافی است در دستور تهیه کیک فنجانی ساده، 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو به مخلوط آرد اضافه کنید.
3. کیک فنجانی دو رنگ:
برای تهیه کیک فنجانی دو رنگ، مراحل زیر را انجام دهید:
مایه کیک فنجانی ساده را طبق دستور بالا تهیه کنید.
مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
به یکی از قسمتها، 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.
فنجانها را به صورت دو رنگ، با مایه وانیلی و کاکائویی پر کنید.
کیکها را طبق دستور پخت کیک فنجانی ساده بپزید.
نکات تکمیلی:
برای اینکه کیک فنجانی شما پف کند، حتماً از آرد الک شده استفاده کنید.
میتوانید به جای شیر از ماست یا دوغ نیز استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از اسانسهای مختلف مانند اسانس موز یا پرتقال استفاده کنید.
برای تزیین کیک فنجانی میتوانید از خامه، پودر قند، میوه یا شکلات استفاده کنید.
نوش جان!