سرد و لذتبخش: راهنمای آسان برای تهیه اسموتی گوشت و موز
اسموتی گیلاس و موز، یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین نوشیدنیهای فصل تابستان است که ظاهری بسیار خوشرنگ و زیبا دارد و به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این نوشیدنی خنک تابستانی را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه اسموتی گیلاس موز
برای تهیه اسموتی گیلاس و موز به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
گیلاس۱ پیمانهشکر یا عسل۳ یا ۴ قاشق غذاخوریوانیل یک چهارم قاشق چایخوریموز۱ عدددارچین نصف قاشق چایخورییخ خرد شده یا قالبی نصف پیمانهشیر۱ پیمانه
مراحل تهیه اسموتی گیلاس و موز
ترکیب طعم ملس و ترش گیلاس در کنار طعم شیرین موز، تجربه چشیدن طعمی کاملا متفاوت و دلچسب را به شما هدیه میدهد. در ادامه با طرز تهیه اسموتی گیلاس و موز همراه ما باشید.
مرحله اول: آمادهسازی گیلاس و موز
ابتدا هستههای گیلاس را خارج کنید و اگر زمان کافی دارید بهتر است گیلاس را بعد از هستهگیری به مدت ۲ تا ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند. در غیر این صورت باید از مقدار بیشتری یخ استفاده کنید.
برای تهیه اسموتی گیلاس، یک پیمانه گیلاس یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید. یک عدد موز را نیز خرد یا حلقه کنید (ترجیحا یخ زده باشد) و به گیلاس یخ زده داخل مخلوط کن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت آلبالو
مرحله دوم: طعمدار کردن اسموتی
سپس ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری شکر یا عسل را اضافه کنید. در ادامه ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین را نیز داخل پارچ مخلوط کن بریزید.
وانیل را نیز همراه با یک پیمانه شیر به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و سپس مواد را در مخلوط کن بهم زنید تا با هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی
مرحله سوم: رقیق کردن اسموتی با شیر
اکنون در این مرحله یک پیمانه شیر سرد و خنک به همراه چند تکه یخ را به مواد اضافه کرده و چند دقیقه دیگر محتوای درون مخلوط کن را بهم زنید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
حالا اسموتی خوش رنگ و خوش طعم گیلاس و موز شما آماده است تا داخل لیوان سرو بریزید و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: روشهای نگهداری طولانی مدت گیلاس!
۴ ترفندی که اسموتی شما را خوشمزهتر میکند!
در ادامه به چند نکته طلایی برای خوشمزهترین شدن اسموتی گیلاس و موز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای تزیین اسموتی میتوانید از گیلاس خرد شده استفاده کنید و روی اسموتی قرار دهید. از برگ تازه نعنا هم میتوان برای تزیین استفاده کرد.برای تهیه این نوشیدنی هیچ مادهی عجیب و زیادی لازم ندارید فقط کافیست گیلاس و کمی موز داشته باشید تا یک نوشیدنی فوقالعاده خوشمزه برای روزهای گرم تابستان آماده کنید.همانطور که اشاره شد برای تهیه یک اسموتی غلیظ و خوشمزه بهتر است از میوههای یخ زده استفاده کنید و میوه را چند ساعت قبل از تهیه اسموتی در فریزر قرار دهید.در صورتی که وقتی برای نگهداری میوهها در یخچال ندارید حتما از یخ بیشتری برای تهیه و آماده سازی اسموتی استفاده کنید. به طور مثال در این دستور تهیه برای میوهی یخ زده تقریبا نصف پیمانه یخ به کار رفته است. اگر از میوهی تازه استفاده میکنید میزان یخ را به یک پیمانه افزایش دهید.ترجیحا سعی کنید میوه حداقل یک میوهی مصرفی در اسموتی یخ زده باشد. کیفیت اسموتی بهتر خواهد بود.
امیدواریم این آموزش از مجله آشپزی تک فانبرای شما مفید باشد و این اسموتی جذاب را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت میبینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!