تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شاملیکی لذت بخش؛ ساندویچ دلپذیر مرغ و قارچ برای شام امشب!

ساندویچ مرغ و قارچ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که به دلیل طعم لذیذ و مواد اولیه ساده‌ای که دارد، به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد. در این مقاله از تک فانبلاگ طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

مواد لازم تهیه ساندویچ مرغ و قارچ به شرح زیر است:

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده۳۰۰ گرمقارچ ورقه شده۲۰۰ گرمپیاز نگینی خرد شده (اختیاری)۱/۲ عددفلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده (اختیاری)۱/۲ عددسیر رنده شده (اختیاری)۱ حبهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازنآویشن۱/۲ قاشق چای‌خوریسس مایونز۳ قاشق غذاخوریسس خردل۱ قاشق غذاخوریخیارشور (اختیاری)۲ عددنان ساندویچی۴ عدد

مراحل تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این ساندویچ ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این ساندویچ در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مرغ

مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. می‌توانید از مرغ آب پز، مرغ پخته شده در فر یا مرغ گریل شده برای تهیه این ساندویچ استفاده کنید. مرغ پخته شده را به تکه‌های کوچک ریش ریش کنید.

مرحله دوم: آماده سازی قارچ

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ‌های ورقه شده را به تابه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

مرحله سوم: آماده سازی پیاز و فلفل دلمه‌ای

پیاز و فلفل دلمه‌ای را تفت دهید. پیاز نگینی خرد شده و فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده (در صورت تمایل) را به تابه اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد فوری

مرحله چهارم: افزودن مرغ

سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. اگر به سیر علاقه ندارید، می توانید آن را از دستور پخت حذف کنید. مرغ ریش ریش شده، نمک، فلفل سیاه و آویشن را به تابه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

مرحله پنجم: آماده سازی سس

سس مایونز و سس خردل را به تابه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا مواد به طور یکنواخت به سس آغشته شوند.

مرحله ششم: مونتاژ کردن ساندویچ

نان‌های ساندویچی را از وسط برش بزنید. در صورت تمایل، می‌توانید داخل نان‌ها را با کمی کره یا سس مایونز چرب کنید.

مخلوط مرغ و قارچ را به طور مساوی روی نان‌های ساندویچی پخش کنید.

می‌توانید ساندویچ‌ها را با خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو یا هر نوع سبزی دیگری که دوست دارید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لقمه مرغ

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن ساندویچ مرغ و قارچ

برای خوش‌طعم‌تر شدن ساندویچ به ۶ نکته طلایی و مهم زیر توجه کنید:

برای طعم بهتر، می‌توانید از مرغ طعم دار شده استفاده کنید. برای طعم دار کردن مرغ، می‌توانید از ادویه‌هایی مانند پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، فلفل قرمز و زردچوبه استفاده کنید.شما می‌توانید از انواع مختلف قارچ برای تهیه این ساندویچ استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید به جای سس مایونز و سس خردل از ماست یونانی یا سس خامه ترش استفاده کنید. اگر دوست دارید ساندویچ کمی تند باشد، می‌توانید از سس تند مانند سس سریراچا استفاده کنید.برای داشتن طعم بهتر می‌توانید قبل از پر کردن، نان‌های ساندویچ را در تابه یا تستر کمی برشته کنید.برای یک تجربه متفاوت، می‌توانید از نان‌های دیگری مانند نان باگت، نان چاودار یا نان تست فرانسوی استفاده کنید.برای یک ساندویچ غنی‌تر، می‌توانید از انواع پنیر مانند پنیر چدار رنده شده، موزارلا یا پنیر سوئیسی استفاده کنید. پنیر را روی مواد داخل ساندویچ بریزید و به مدت کوتاهی در فر یا مایکروویو قرار دهید تا ذوب شود.

با رعایت نکات ساده ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی تک فانمی‌توانید یک ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه و خانگی برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. کافی است با کمی خلاقیت و استفاده از این نکات، ساندویچ مرغ و قارچ را به یک غذای منحصر به فرد و مورد علاقه خود تبدیل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!