کیک خانگی بدون نیاز به فر؛ طرز ساخت آسانترین کیک 8 قاشقی
نمناک نوشت: طرز تهیه یک کیک ساده و خوشمزه خانگی بدون فر و همزن با مواد اولیه در دسترس را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
دستور کیک 8 قاشقی ساده خونگی بدون فر و همزن
مواد لازم کیک ساده 8 قاشقی
مواد لازممقدارآرد8 قاشق غذاخوریشکر8 قاشق غذاخوریروغن مایع8 قاشق غذاخوریشیر8 قاشق غذاخوریآب8 قاشق غذاخوریتخم مرغ2 عددوانیلنصف قاشق چایخوریبکینگ پودر1 قاشق مرباخوریزعفران1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک خانگی 8 قاشقی
تخم مرغ ها را به همراه کمی وانیل با همزن دستی چند دقیقه ای میزنیم تا خوب کرمی و کش دار شود.بعد از آماده شدن تخم مرغ ها، 8 قاشق آب، 8 قاشق روغن مایع، 8 قاشق. شکر و 8 قاشق آرد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم.در آخر 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و به دلخواه یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مواد کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم.برای پخت این کیک بدون فر در این مرحله؛ کف قابلمه یا ماهیتابه را خوب چرب می کنیم و مایع کیک را داخل آن میریزم.دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت با شعله کم بپزد.بعد از آماده شدن کیک می توانید آن را با عسل و کنجد تزیین کنید.
کیک خونگی خوشمزه شما آماده است؛ نوش جان.
نکته
بجای آرد ساده و آرد نانوایی از آرد 3 صفر قنادی هم میتوانید استفاده کنید.اگر از آرد نانوایی استفاده کردید حتماً آرد را سه بار الک کنید.
راضیه میرزاحیدری