لذت بردن از طعم خوشمزه بستنی انبه و پرتقال در تابستان گرم
بستنی انبه و پرتقال یکی از دسرهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که طعمی خنک، ترش و شیرین دارد و میتواند به عنوان یک میان وعده یا دسر لذیذ در روزهای گرم تابستان سرو شود. در این مقاله از تک فانبلاگ طرز تهیه بستنی انبه و پرتقال را به صورت مرحله به مرحله و به همراه تمام نکات مهم آن به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه بستنی انبه و پرتقال
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این بستنی ۳-۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این بستنی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این بستنی در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مواد لازم جهت تهیه بستنی انبه و پرتقال
انبه رسیده ۲ عدد متوسطپرتقال۲ عدد متوسطشکر ۱/۲ پیمانهآب۱/۲ پیمانهآبلیمو۱ قاشق غذاخوریپوست رنده شده پرتقال یک عدد (اختیاری)وانیل۱/۴ قاشق چایخوری (اختیاری)
مرحله اول: آماده سازی انبه و پرتقال
انبهها و پرتقالها را بشویید و پوست بگیرید.
هسته های آنها را جدا کنید. سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.
مرحله دوم: ترکیب آب و شکر
در یک قابلمه مناسب، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بجوشانید تا شکر به طور کامل حل شود.
شربت شکر را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
مرحله سوم: پوره کردن مواد
قطعات انبه، پرتقال، آبلیمو، پوست رنده شده پرتقال (در صورت تمایل) و وانیل (در صورت تمایل) را به شربت خنک شده اضافه کنید.
مخلوط را به طور کامل در یک غذاساز یا مخلوط کن پوره کنید تا صاف و یکدست شود.
مرحله چهارم: استراحت بستنی در فریزر
مخلوط پوره شده را در یک ظرف درب دار ریخته و به مدت حداقل ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند.
هر ۳۰ دقیقه یکبار، مخلوط را از فریزر خارج کرده و با همزن بزنید تا از تشکیل بلورهای یخ جلوگیری شود.
مرحله پنجم: تزیین و سرو بستنی
پس از اینکه بستنی به طور کامل سفت شد، آن را از فریزر خارج کرده و به دلخواه خود سرو کنید.
برای سرو بستنی میتوانید از خامه فرمی، سس شکلات، چیپس شکلات یا میوههای تازه استفاده کنید.
در تهیه بستنی انبه و پرتقال به ۴ نکته مهم زیر توجه کنید:
اگر می خواهید بستنی شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید مقدار آبلیمو را افزایش دهید.میتوانید از تکه های میوه های دیگر مانند توت فرنگی، تمشک یا کیوی نیز در این بستنی استفاده کنید.برای طعم قوی تر انبه، می توانید از انبه های رسیده تر استفاده کنید.اگر بستنی را برای مدت طولانی در فریزر نگهداری می کنید، قبل از سرو آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با رعایت این نکات ساده بتوانید یک بستنی انبه و پرتقال خوشمزه و خانگی برای خود و عزیزانتان تهیه کنید و از طعم لذیذ آن در روزهای گرم تابستان لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.