رازهای حرفهای برای پوشاندن مزهی بینظیر بادمجان کبابی | هنر کباب کردن بادمجان به شیوهی صحیح
نمناک نوشت: برخی از خانم ها برای پوست کندن بادمجان کبابی و دودی دچار مشکل می شوند و برایشان دشوار است، چندین روش ساده اما مناسب برای پوست کندن بادمجان کبابی وجود دارد.
از بادمجان کبابی در طبخ برخی غذاها مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی و بورانی بادمجان یا حتی انواع ترشی های بادمجان استفاده می شود. کبابی کردن بادمجان زیاد سخت نیست اما جدا کردن پوست بادمجان کبابی مقداری مشکل است. در این بخش از نمناک ترفندهایی را ارائه می کنیم که می توانید با استفاده از آنها خیلی راحت و آسان بادمجان کبابی را پوست بکنید.
طریقه کباب کردن بادمجان
همانطور که گفتیم کبابی کردن بادمجان زیاد سخت نیست و شما با روش های متعددی می توانید بادمجان را کبابی کنید. برای کباب کردن بادمجان :
۱. بادمجان ها را شسته و خشک کنید. سپس با نوک چاقو، چند سوراخ یا چند برش طولی روی بادمجان ها بزنید و آن ها را روی شعله پخش کن روی شعله گاز قرار دهید. وقتی پوست بادمجان ها سوخت، آن ها را برگردانید تا همه طرف خوب کبابی شوند.
۲. برای کبابی کردن کم درد سرتر بادمجان، بادمجان ها را شسته و خشک کنید و با چاقو چند سوراخ یا برش روی سطح بادمجان ایجاد کنید. سپس درون سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کرده و بادمجان ها را داخل آن بچینید. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و هراز گاهی بادمجان ها را برگردانید تا خوب کبابی شوند.
با استفاده از باربیکیو، کباب پز، مایکروفر یا منقل هم می توانید به راحتی بادمجان ها را کباب کنید. اگر می خواهید طعم بادمجان کبابی بی نظیر باشد، بادمجان را بر روی منقل با زغال کبابی کنید تا عطر و طعم خاصی به غذای شما بدهد.
ترفندهای جدا کردن پوست بادمجان کبابی
پوست کندن بادمجان کبابی برای خیلی از افراد سخت است زیرا با کندن پوست بادمجان برخی مواقع کلی از گوشت آن را نیز جدا شده و دور ریخته می شود. برای کندن راحت تر پوست بادمجان کبابی از ترفندهای این بخش استفاده کنید.
روش اول : بادمجان ها را کبابی کنید و کنار بگذارید تا خنک شده و بتوانید پوست آنها را راحت جدا کنید. پس از خنک شدن بادمجان های کبابی پوست آنها را با کمک چاقو و یا دست جدا کنید.
روش دوم : بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آنها را زیر آب سرد بگیرید. پس از گرفتن بادمجان ها زیر آب سرد خواهید دید که پوست بادمجان ها خیلی راحت تر جدا می شوند.
در این روش ممکن است کمی از گوشت بادمجان کنده شود.
روش سوم: در این روش پس از کبابی کردن بادمجان، آن ها را درون یک کیسه ی نایلون بگذارید و در آن را ببندید تا در کیسه نایلونی سرد شود. سپس بادمجان ها را از کیسه ی نایلونی خارج کرده و پوست آنها را بدون جدا شدن گوشتشان بکنید.
روش چهارم : ابتدا درون کاسه ای آب یخ بریزید و سپس بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آن ها را درون ظرف آب سرد گذاشته تا با این کار به پوست بادمجان شوک وارد بشود و به راحتی پوست ها جدا شوند.
طناز السادات حسینی فر