راز تهیه شیرینی برفی: با حرکت سریع و بدون نیاز به فر!
آرگا نوشت: شیرینی دارای انواع مختلفی دارد که یکی از انواع خوشمزه و پرطرفدار آن شیرینی برفی است که به راحتی و بدون نیز به فر می توانید آن را تهیه کنید که در این مقاله با طرز تهیه شیرنی برفی آشنا خواهید شد.
شیرینی برفی جزو شیرینی های سریع و بدون نیاز به فر می باشد که از بیسکوییت های کرم دار تهیه می شود.
شیرینی برفی در کنار چای و قهوه در مهمانی و جشن می توانید سرو کنید که به منظور آشنایی با طرز تهیه شیرینی برفی می توانید تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم :
پودر نارگیل : یک لیوان
خامه صبحانه : نصف لیوان
پودر قند :کمتر از نصف لیوان
بیسکوییت کرم دار : یک بسته
دستور پخت :
ابتدا داخل یک کاسه پودر نارگیل ریخته و بعد به آن خامه صبحانه همراه با پودر قند بیفزایید و خوب ورز داده تا مواد به شکل خمیر یکدست شود.
حالا بیسکوییت ها را به دو نیم کرده و از مواد خمیر یک توپک برداشته و بر روی بیسکوییت قرار دهید که به منظور اینکه توپ های خمیر کاملاً یکدست شوند می توانید از اسکوپ زن بستنی کمک بگیرید.
حالا می توان داخل توپک ها را از مغز دلخواه مانند فندق نیز استفاده نمایید و به منظور تزیین نیز از شکلات ذوب شده رنگی و نرافل های رنگی استفاده کنید.
در مرحله پایانی از نحوه تهیه شیرینی برفی، شیرینی را به مدت نیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد با چای یا قهوه نوش جان کنید.
نحوه تهیه شیرینی برفی به روش دیگر
علاوه بر روش بالا شیرینی برفی را می توانید به روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه با روش دیگری آشنا خواهید شد:
مواد لازم :
روغن نیمه جامد : صد و بیست و پنج گرم
پودر قند : صدو پانزده گرم
آرد قنادی : دویست و سی گرم
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : یک دوم قشق چای خوری
دستور تهیه :
ابتدا روغن، پودر قند، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و به مدت پنج دقیقه با کمک همزن برقی یا دستی هم بزنید.
حالا آرد را کم کم بیفزایید و با کمک همزن به خورد مواد دهید و بعد با کمک لیسک خمیر را جمع کرده تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد.
حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر به قطر چهار تا پنج میل پهن کرده و بعد کارتر را داخل آرد زده و خمیر را کارتر بزنید و داخل سینی فر که کاغذ نسوز یا کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید و پس از کاتر زدن سینی را به مدت پنج دقیقه داخل فریزر بگذارید.
در مرحله بعدی سینی را داخل فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزد.
در مرحله پایانی زمان شیرنی کمی رنگ گرفت آن را را از داخل فر خارج کرده و پس از خنک شدن به دلخواه تزیین نمایید. نوش جان.
نکات پایانی
۱. اگر شیرینی به مدت زیاد داخل فر بماند خشک می شود.
۲. اگر احساس کردید شیرینی ها خشک شدن داخل ظرف دار بگذارید تا نرم شوند.
راضیه میرزاحیدری