ترشی فلفل دلمهای: لذت ماهیخوران با چاشنی خوشمزه و خوشرنگ
اگر هوس یک چاشنی خوشمزه کردهاید تا در کنار غذاها از طعم بینظیر آن لذت ببرید، ترشی فلفل دلمهای گزینهای عالی برای شماست. این ترشی با مواد اولیه ساده و در دسترسی در کوتاهترین زمان ممکن قابل تهیه است. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این ترشی مجلسی را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه ترشی فلفل دلمهای
مواد لازم جهت تهیه ترشی فلفل دلمهای به شرح زیر است:
فلفل دلمهای۱ کیلوگرمهویج۱۵۰ گرمگل کلم کوچک۱ عددخیار شور۱ عددموسیر یا ۵ حبه سیر۲۰۰ گرم برگ مو۲ عدد نمک و سرکهبه مقدار لازم
مراحل تهیه ترشی فلفل دلمهای
برای تهیه ترشی فلفل دلمهای باید مراحل زیر را طی کنید.
مرحله اول: شستن و خرد کردن سبزیجات
در مرحل اول فلفل دلمهای، هویج، گل کلم و برگ مو را بشویید.
سپس فلفل دلمه ای را به صورت خلالی، گل کلم را به صورت تکههای کوچک، خیار شور و هویج را نیز به صورت حلقهای خرد کنید.
مرحله دوم: پختن سبزیجات
داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و سبزیجات خرد شده را داخل آن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا کمی نرم و پخته شوند.
سپس آنها را داخل صافی ریخته و بگذارید آب آنها گرفته شود.
بعد از آنکه مواد کمی خشک شد، آنها را روی یک پارچهی تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود.
مرحله سوم: جوشاندن سرکه با ادویه
در یک قابلمه، حدود یک پیمانه سرکه، ۱ قاشق چایخوری نمک و برگ مو را کمی بجوشانید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لیته
مرحله چهارم: انتقال مواد ترشی به ظرف نگهدارنده
در ظروف شیشهای مناسب، سبزیجات خرد شده، سیر و در صورت تمایل مقداری ادویه ترشی بریزید.
روی همهی این مواد را با سرکه آماده شده بپوشانید و درب ظروف را محکم ببندید.
شیشههای ترشی را در جای خنک، تاریک و ترجیحا خارج منزل نگهداری کنید.
ترشی شما پس از دو هفته آماده خوردن است. نوش جان!
بیشتر بخوانید: سبزی مناسب برای هر نوع ترشی
نکات مهم در تهیه ترشی فلفل دلمهای
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ترشی فلفل دلمهای اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
مواد اولیه ترشی قبل از استفاده باید کاملا خشک شده باشند. در غیر این صورت، ترشی ممکن است به مرور کپک بزند.میتوانید با توجه به ذائقهی خود از فلفل دلمه ای سبز یا رنگی و یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید. فلفل دلمهای رنگی طعم شیرینتری نسبت به فلفل سبز دارد.میتوانید در صورت تمایل مقداری آب گوجه فرنگی نیز به آن اضافه کنید.ظرف ترشی باید شیشهای و دربدار باشد. قبل از استفاده، ظرف را استریل کنید و بگذارید کاملا آب آن گرفته شود.مدت زمان لازم برای تهیه این ترشی به نسبت سایر ترشیها کمتر است و هنگامی که فلفل دلمهای کمی نرم شود، میتوانید از آن استفاده کنید.
امیدوارم این رسپی از مجله آشپزی تک فانبرایتان مفید واقع شود و یک ترشی خوشمزه طبق روش فوق درست کنید و از طعم بینظیر آن نهایت لذت را ببرید.