تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

معنی باقلاقاتق در دیکشنری فارسی چیست؟

در این مطلب از سایت انتخاب روز پاسخ دقیق باقلاقاتق در دانشنامه آزاد واژگان فارسی را پیدا خواهید کرد.

باقلاقاتق در دانشنامه آزاد فارسی:

باقِلاقاتُق
(یا: خورش باقلا) در آشپزی ایرانی، از مشهورترین خورش های گیلانی، فراهم آمده از پاچ باقلای پوست گرفته، سیر، شوید، تخم مرغ، زردچوبه، نمک، و روغن. پاچ باقلا، که در بیرون از گیلان کمتر عمل می آید، بر دو نوع است: «پاچ باقلای بومی» که پس از پختن هم چنان شکل خود را حفظ می کند و «پاچ باقلای کشاورزی» که اگر زمانی بیشتر از اولی بر آتش بماند، از هم وا می رود. پاچ باقلای چرخانده در مخلوطِ تفت دادۀ سیر و شوید و زردچوبه را از بیست تا ۲۵ دقیقه در آبی که همراه با نمک جوش آمده، روی آتش می گذارند و چهارگوشۀ سطح خورش را، که آب آن کشیده شده است، با قاشق چال می اندازند و تخم مرغ را در چال ها می شکنند و آتش را ملایم می کنند تا تخم مرغ ببندد.

wikijoo: باقلاقاتق

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!