دستور تهیه سالاد سبز با انبه: دو روش برای آماده کردن یک شام شیک و لذت بخش
سالاد سبز با انبه، یک غذای سبک، خوشمزه و سرشار از ویتامین است که برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است. طعم شیرین انبه و تازگی سبزیجات، این سالاد را به یک انتخاب عالی برای هر وعده غذایی تبدیل کرده است. در این مقاله از تک فانبلاگ، ۲ روش تهیه این سالاد خوشمزه و جذاب را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه سالاد سبز با انبه (روش اول)
مواد لازم جهت تهیه سالاد سبز با انبه به شرح زیر است:
سبزیجات برگدار (کاهو یا اسفناج)به مقدار دلخواهانبه رسیده۱ عددخیار۱ عددپیاز قرمز۱/۴ عددگردو۱/۴ پیمانهپنیر فتا (اختیاری)به مقدار دلخواهروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریآب لیمو۱ قاشق غذاخوریعسل۱ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد سبز با انبه (روش اول)
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این سالا د ۸-۱۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این سالاد جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سالاد در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی مواد
سبزیجات برگ دار را بشویید و خشک کنید. سپس به اندازه دلخواه خرد کنید.
انبه را پوست کنده، هسته آن را جدا کرده و به مکعبهای کوچک برش بزنید.
خیار و پیاز قرمز را بشویید، پوست بگیرید و به صورت حلقه یا نیم حلقه برش بزنید.
گردو و پنیر فتا را به مکعبهای کوچک خرد کنید.
مرحله دوم: تهیه سس سالاد
در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آب لیمو، عسل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
مرحله سوم: ترکیب مواد
تمام مواد خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
سس سالاد را روی مواد ریخته و به آرامی مخلوط کنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد خربزه و پنیر
مرحله چهارم: سرو سالاد
سالاد را در ظرف مورد نظر سرو کرده و به دلخواه با پنیر فتا تزیین کنید.
میتوانید سالاد را با کشمش، یا آجیل های دیگر تزیین کنید.
این سالاد یک گزینه عالی برای پیک نیک یا مهمانی ها است.
مواد لازم جهت تهیه سالاد سبز با انبه (روش دوم)
مواد لازم جهت تهیه سالاد سبز با انبه به شرح زیر است:
کاهو۱ عددکلم برگ۱/۲ عددخیار ۱ عددانبه۲ عددهویج۱ عددذرت پخته (اختیاری)۱/۲ پیمانهفلفل دلمهای (اختیاری)۱ عددپیازچه (اختیاری)به مقدار دلخواه
مواد لازم جهت تهیه سس سالاد
مواد لازم جهت تهیه سس سالاد به شرح زیر است:
سس مایونز۲ قاشق غذاخوریماست چکیده۲ قاشق غذاخوریآب لیمو۱ قاشق غذاخوریشکر۱/۲ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد سبز با انبه (روش دوم)
برای تهیه سالاد سبز با انبه باید مراحل زیر را طی کنید.
مرحله اول: آماده سازی سبزیجات سالاد
کاهو، پیازچه و کلم را به صورت رشتهای خرد کنید.
انبه و خیار را به صورت حلقه یا نیم حلقه برش بزنید.
هویج را رنده کنید. ذرت پخته و فلفل دلمه ای را به دلخواه اضافه کنید.
مرحله دوم: تهیه سس
در یک کاسه کوچک، سس مایونز، ماست چکیده، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ذرت و میگو
مرحله سوم: ترکیب مواد و سرو
تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف بزرگ بریزید.
سس آماده شده را روی سبزیجات بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا تمام مواد به سس آغشته شوند.
سالاد فصل را در ظرف مورد نظر سرو کنید. برای تزیین میتوانید از برگ نعنا یا جعفری استفاده کنید.
نکات طلایی در تهیه سالاد سبز با انبه
در تهیه سالاد انبه به ۹ نکته مهم زیر توجه کنید:
برای طعم بهتر، سبزیجات را قبل از استفاده بشویید و خشک کنید. می توانید از هر نوع سبزی برگ داری که دوست دارید استفاده کنید. مثلاً کاهو پیچ، کاهو رومی، اسفناج، آروگولا و…بهتر است از انبه رسیده و شیرین استفاده کنید تا طعم سالاد خوشمزه تر شود.می توانید میزان عسل و آب لیمو را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید. برای طعم تندتر می توانید از کمی خردل نیز استفاده کنید.استفاده از پنیر فتا به سالاد طعم شور و تندی می دهد. اگر پنیر فتا دوست ندارید، می توانید از پنیر بز یا پنیر پارمزان استفاده کنید.برای یک وعده غذایی کامل تر می توانید سالاد را با مرغ گریل شده یا ماهی سالمون سرو کنید.برای یک سالاد سبک تر، می توانید از مقدار کمتری پنیر و سس استفاده کنید.برای سس میتوانید از خامه ترش یا روغن زیتون به جای سس مایونز استفاده کنید. برای طعم متفاوت میتوانید از عسل، خردل یا سرکه بالزامیک در سس استفاده کنید.سالاد فصل را میتوانید با پروتئین مانند مرغ گریل شده، تن ماهی یا تخم مرغ آب پز سرو کنید.
سالاد سبز با انبه یک غذای سالم، خوشمزه و متنوع است که میتوانید با توجه به ذائقه خود آن را تغییر دهید. از این دستورالعمل به عنوان یک پایه استفاده کنید و با افزودن مواد دلخواه خود، سالادهای جدید و هیجان انگیزی را تجربه کنید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.