تکنولوژی مایحتاجان به انرژی ذهنی: مزه سبزیهای تقویت کننده مغز و نخاع
کدو خورشی یا همان کدو سبز، مزاج سرد و تری دارد و تامین کننده رطوبت بدن است و، چون مزاج کدو مناسب با مزاج مغز و نخاع است باعث تقویت آنها میشود و مصرف آن در بیماری آلزایمر که چروکیدگی مغز اتفاق میافتد، با حفظ رطوبت مناسب، میتواند مفید باشد و به طراوت و شادابی فرد کمک کند و از بی خوابی ناشی از خشکی مغز بکاهد.
بهترین نوع کدو سبز
به گزارش خبرآنلاین، بهترین کدوی خورشتی، باید سفید، شیرین، نازک و اندازه متوسطی داشته باشد. این سبزی غذاییت کمی دارد و اشتها را کم میکند و هر میزان که فرد از آن بخورد چاق نمیشود و در نتیجه برای کاهش وزن موثر است. چون کدو، طبع سردی دارد، برای گرم مزاجان مفید است. مصرف این سبزی برای دوره جوانی و در فصول گرم و در مناطق گرمسیر بسیار توصیه میشود و سرد مزاجان بهتر است کدو سبز را همراه با خردل، فلفل یا نعناع که طبع گرمی دارند بخورند. البته اگر کدو شیرین باشد مزاجش رو به گرمی میرود.
کدو ادرار را زیاد میکند و افرادی که به علت مصرف زیاد مواد سرخ شده و غذاهای آماده، دچار سوزش ادرار میشوند توصیه میشود که از کدو و آب آن بیشتر استفاده کنند و کدو را به صورت آبپز یا خام مصرف کنند. ضمن اینکه این سبزی، نرم کننده شکم است و به پاکسازی دستگاه گوارش کمک میکند.
موارد درمانی با آب کدو سبز
در موارد التهاب حنجره که ته گلو قرمز و ملتهب میشود توصیه به غرغره با آب کدو میشود و مصرف جرعه جرعه آن در طول روز برای نرمی گلو مفید است. در موارد تب نیز بهتر است به محلول پاشویه و بدنشویه آب کدو اضافه کنید. میتوانید آب کدو را روی سر و صورت افرادی که در هوای گرم قرار میگیرند یا افراد یائسهای که دچار گرگرفتگی میشوند استفاده کنید. همچنین پارچه آغشته با آب کدو را اگر بر روی صورت بگذارید جای جوش موضعی را از بین میبرد و برای رفع بعضی از گوش دردها که ناشی از خشکی مزاج باشد مفید است و جهت رفع قرمزی و التهاب چشم نیز میتوان کدو را برش زده و چشم را بسته و آن را پشت پلک چشم قرار دهید.