سرشار از خلاقیت و ابتکار: غذای شام با طراوت تخم مرغ آبپز
سالاد پروتئینی تخم مرغ، یک گزینه عالی برای یک وعده غذایی سبک، سالم و پر انرژی است. این سالاد با ترکیب تخم مرغ آبپز، گوجهفرنگی، خیارشور و جعفری، علاوه بر طعم دلپذیر، پروتئین و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین میکند. در این مقاله از تک فانبلاگ، طرز تهیه مرحله به مرحله این سالاد خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه سالاد پروتئینی تخم مرغ
مواد لازم جهت تهیه سالاد پروتئینی تخم مرغ به شرح زیر است:
تخم مرغ آبپز۴ عددگوجه فرنگی۲ عددخیارشور نگینی خرد شدهنصف پیمانهجعفری خرد شدهنصف پیمانهکاهوبه مقدار لازمسس مایونز یا ماست چکیدهبه مقدار دلخواهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد پروتئینی تخم مرغ
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این سالاد ۲۰-۲۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این سالاد جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سالاد در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغها را بشویید و درون ظرف مناسبی قرار دهید.
مقداری آب به ظرف اضافه کنید تا روی تخم مرغها را بپوشاند.
ظرف را روی حرارت متوسط ۱۰-۱۲ دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ آبپز و پخته شوند.
پس از آبپز شدن آنها را از ظرف خارج کنید، و بعد از سرد شدن پوست آنها را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.
میتوانید با کمک گوشتکوب یا چنگال تخم مرغ های آبپز شده را پوره و له کنید.
مرحله دوم: آماده سازی سایر مواد
گوجه فرنگیها را شسته، پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. خیارشور و جعفری تازه را نیز خرد کنید.
جعفری تازه عطر و مزه بی نظیری به این سالاد میدهد؛ اما اگر در دسترس ندارید میتوانید از جعفری خشک استفاده کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
تمام مواد خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ذرت و میگو
مرحله چهارم: اضافه کردن سس
سس مایونز یا ماست چکیده را به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.
مقدار سس را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
مرحله پنجم: سرو کردن
برگهای کاهو را شسته و خشک کنید. سپس مقداری از مخلوط سالاد را در وسط هر برگ کاهو قرار داده و بپیچید.
برای تزیین سالاد، میتوانید از زیتون سیاه، ذرت شیرین یا آووکادو نیز استفاده کنید.
ساندویچهای بسیار جذاب، سالم و متفاوت شما آماده میل کردن است.
این سالاد را میتوانید به عنوان پیش غذا، میان وعده یا غذای اصلی میل کنید.
نکات و فوت و فنهای تهیه سالاد تخم مرغ
در تهیه این سالاد جذاب به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید:
برای طعم بهتر، میتوانید از انواع مختلف سس مانند سس هزار جزیره یا سس فرانسوی نیز استفاده کنید.برای افزایش طعم سالاد، میتوانید از کمی پیازچه خرد شده نیز استفاده کنید.اگر به دنبال یک سالاد کم کالری هستید، میتوانید به جای سس مایونز از ماست چکیده استفاده کنید.برای یک وعده غذایی کاملتر، میتوانید این سالاد را همراه با نان تست یا نان سبوسدار میل کنید.شما میتوانید با توجه به رژیم غذایی خود، مواد مختلفی به این سالاد اضافه کنید. سالاد تخم مرغ برای افراد گیاهخوار نیز با استفاده از تخم مرغهای گیاهی قابل تهیه است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ
فواید مصرف سالاد پروتئینی تخم مرغ چیست؟
سالاد با تخم مرغ آبپز له شده، علاوه بر طعم خوشمزه، دارای خواص تغذیهای فراوانی است که برای سلامتی بدن مفید است.
این سالاد کم کالری و سبک است و برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند مناسب است؛ زیرا مواد تشکیل دهنده این سالاد به راحتی هضم میشوند و باعث سنگینی معده نمیشوند.از طرفی تخم مرغ منبع غنی از پروتئین است که برای رشد عضلات و ترمیم بافتها ضروری است.گوجه فرنگی و جعفری نیز حاوی ویتامینها و مواد معدنی فراوانی هستند.برخی مطالعات نشان دادهاند که مصرف تخم مرغ به همراه سبزیجات میتواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند.
در کل، سالاد با تخم مرغ آبپز له شده یک انتخاب سالم و مغذی برای یک وعده غذایی است که میتواند به بهبود سلامت کلی بدن کمک کند و شما با تهیه این سالاد خوشمزه و سالم، میتوانید از یک وعده غذایی مقوی و لذتبخش لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.