سالمون و عدس: راه به سوی شادی و سلامتی در شام
خوراک ماهی سالمون با عدس یک غذای کامل و مغذی است که ترکیبی از پروتئین ماهی سالمون و فیبر عدس است. این غذا به راحتی در خانه قابل تهیه است و برای وعدههای غذایی سبک و سالم بسیار مناسب است. در این مقاله از تک فانبلاگ طرز تهیه این خوراک جذاب را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه خوراک سالمون با عدس
مواد لازم جهت تهیه خوراک سالمون با عدس به شرح زیر است:
فیله سالمون۴ عدد (هر کدام حدود ۱۵۰ گرم)عدس۱ پیمانهپیاز متوسط۱ عددهویج متوسط۲ عددکرفس۲ ساقهسیر۲ حبهروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریآب مرغ۴ پیمانهرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریبرگ بو۱ عددآویشن خشک۱ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمآب لیمو۲ قاشق غذاخوریجعفری خرد شده برای تزیینبه مقدار دلخواه
مراحل تهیه خوراک ماهی سالمون با عدس
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این خوراک ۱۵-۲۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این خوراک در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی مواد
عدس را شسته و خیس کنید. پیاز، هویج و کرفس را نیز پس از شستن خرد کنید. در همین مرحله سیر را نیز رنده کنید.
مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات
در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز، هویج و کرفس را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله سوم: اضافه کردن عدس و آب مرغ
عدس خیس خورده، آب مرغ، رب گوجه فرنگی، برگ بو، آویشن، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به جوش آورید.
سپس حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که عدس پخته شود، بپزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک ماهی با سس پرتقال
مرحله چهارم: پختن سالمون
در این فاصله، فیلههای سالمون را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
در یک تابه جداگانه، کمی روغن زیتون گرم کنید و فیلههای سالمون را به مدت ۳-۴ دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا پخته شوند.
مرحله پنجم: سرو کردن
پس از پخت عدس، برگ بو را از قابلمه خارج کنید. فیلههای سالمون پخته شده را روی عدس قرار دهید.
قبل از سرو، آب لیمو را روی غذا بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کنید. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت تن ماهی
نکات مهم در تهیه خوراک ماهی سالمون با عدس
در تهیه خوراک سالمون با عدس به ۴ نکته مهم زیر توجه کنید:
بهتر است از عدس سبز یا قهوهای استفاده کنید. این نوع عدسها طعم بهتری به خورش میدهند.میتوانید از سبزیجات دیگری مانند نخود فرنگی، ذرت شیرین یا قارچ نیز در این غذا استفاده کنید.میتوانید از ادویههای دلخواه خود مانند پاپریکا، فلفل قرمز یا کاری نیز استفاده کنید.به جای سالمون میتوانید از ماهی قزلآلا، ماهی آزاد یا هر نوع ماهی دیگری که دوست دارید استفاده کنید.سالمون منبع غنی از پروتئین با کیفیت بالا است که برای رشد عضلات و ترمیم بافتها ضروری است. عدس نیز سرشار از فیبر است که به هضم بهتر غذا کمک میکند و احساس سیری را افزایش میدهد.این غذا حاوی ویتامینهای گروه B، آهن، روی و سایر مواد معدنی ضروری برای بدن است. ماهی سالمون و عدس حاوی ترکیبات ضد التهابی هستند که به کاهش التهاب در بدن کمک میکنند.
این خوراک سالم و خوشمزه را میتوانید به عنوان یک غذای اصلی برای ناهار یا شام سرو کنید. همچنین، میتوانید آن را به عنوان یک غذای سبک و سالم برای میان وعده نیز استفاده کنید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقمندان قرار گرفته باشد.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.