تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

تاج و تخت توتی خانگی: طعم تابستان در خانه‌ی شما

کمپوت شاه توت یک دسر خوشمزه و سالم است که می‌توانید در خانه به راحتی تهیه کنید. شاه توت میوه‌ای سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین است و کمپوت آن علاوه بر طعم دلپذیر، خواص درمانی نیز دارد. در این مقاله از تک فانبلاگ، طرز تهیه کمپوت شاه توت را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کمپوت شاه توت خانگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کمپوت ۴۵-۵۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کمپوت جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کمپوت در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه کمپوت شاه توت خانگی

شاه توت تازه ۱ کیلوگرمشکر۵۰۰ گرمآب ۱ لیوانآب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: شستن شاه توت

شاه توت‌ها را به خوبی بشویید و دم آنها را جدا کنید.

مرحله دوم: پختن شاه توت

شاه توت‌ها را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. کمی آب به آن اضافه کنید تا شاه توت‌ها نرم شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن شکر و آب لیمو

بعد از اینکه شاه توت‌ها نرم شدند، شکر و آب لیمو را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.

مرحله چهارم: پختن کمپوت

اجازه دهید کمپوت به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا غلیظ شود.

مرحله پنجم: پر کردن شیشه‌ها

کمپوت داغ را با استفاده از قیف در شیشه‌های استریل شده بریزید. دقت کنید که کمی فضای خالی در بالای شیشه‌ها باقی بماند.

مرحله ششم: بستن شیشه‌ها

درپوش‌های فلزی را محکم روی شیشه‌ها ببندید.

مرحله هفتم: استریل کردن شیشه‌ها

شیشه‌های پر شده را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به اندازه‌ای آب داخل قابلمه بریزید که شیشه‌ها تا نیمه در آب قرار بگیرند. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب به جوش آید. به مدت ۲۰ دقیقه شیشه‌ها را در آب جوش نگه دارید.

مرحله هشتم: خنک کردن شیشه‌ها

بعد از ۲۰ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید شیشه‌ها به آرامی خنک شوند.

مرحله نهم: نگهداری کمپوت

پس از خنک شدن کامل، شیشه‌ها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

در تهیه کمپوت شاه توت به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید

برای اینکه کمپوت شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از انواع مختلف شاه توت استفاده کنید.مقدار شکر را می‌توانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید.برای اینکه کمپوت شما مدت زمان بیشتری تازه بماند، از شیشه‌های استریل شده استفاده کنید.بهتر است از شکر قهوه‌ای برای تهیه کمپوت استفاده کنید تا طعم کاراملی به آن بدهد.می‌توانید به کمپوت خود کمی هل، دارچین یا وانیل اضافه کنید تا عطر و طعم آن بهتر شود.

با رعایت این نکات، می‌توانید یک کمپوت شاه توت خانگی خوشمزه و سالم تهیه کنید که در تمام طول سال قابل استفاده است. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما قرار گرفته باشد. اگر شما در تهیه کمپوت شاه توت از ترفندهایی استفاده می‌کنید که موجب طعم بهتر آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!