طرز تهیه بستنی گردویی خانگی: دو روش ساخت بستنی گردوی خوشمزه در خانه
بستنی گردویی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایرانی است. خوشبختانه تهیه آن در خانه بسیار ساده است و شما میتوانید با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، یک بستنی گردویی خانگی و سالم تهیه کنید. در این مقاله از تک فانبلاگ، دو روش ساده برای تهیه بستنی گردویی را به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه بستنی گردویی کلاسیک
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این بستنی ۳-۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این بستنی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این بستنی در دسته بندی متوسط قرار دارد.
روش اول، مواد لازم جهت تهیه بستنی گردویی کلاسیک
شیر پر چرب ۴ پیمانهخامه صبحانه۲ پیمانهشکر ۱ پیمانهوانیل۱ قاشق چایخوریگردوی خرد شده۱ پیمانهنمک به مقدار کم (نوک قاشق چایخوری)
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مرحله اول: گرم کردن شیر و خامه
شیر و خامه را در یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شوند. دقت کنید که مخلوط نجوشد.
مرحله دوم: اضافه کردن شیرینکننده و وانیل
شکر و وانیل را به مخلوط شیر و خامه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
مرحله سوم: خنک کردن مخلوط
اجازه دهید مخلوط کاملا خنک شود. سپس آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
مرحله چهارم: هم زدن مخلوط
مخلوط را با همزن برقی بزنید تا پف کند و حالت کرمی پیدا کند.
مرحله پنجم: اضافه کردن گردو
گردوی خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی انبه و پرتقال
مرحله ششم: انجماد
مواد بستنی را در ظرف دربدار مناسبی بریزید و به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید. پس از ۲ ساعت، مخلوط را از فریزر خارج کرده و با همزن برقی یا همزن دستی بزنید. این کار را هر ۳۰ دقیقه یکبار تکرار کنید تا بستنی حالت یکدست پیدا کند. این فرآیند را تا زمانی که بستنی به قوام دلخواه برسد، ادامه دهید.
روش دوم، مواد لازم بستنی گردویی با شیر غلیظ شده
شیر تغلیظ شده بدون شکر ۱ قوطیشیر پر چرب ۲ پیمانهخامه صبحانه ۱ پیمانهگردوی خرد شده ۱ پیمانهوانیل ۱ قاشق چایخوری
مرحله اول: ترکیب مواد
شیر تغلیظ شده، شیر پر چرب، خامه صبحانه و وانیل را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم: هم زدن
مخلوط را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: اضافه کردن گردو
گردوی خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
مرحله چهارم: انجماد کردن
ترکیب به دست آمده را در ظرف مناسبی بریزید. ظرف را به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.
پس از ۲ ساعت، باید ظرف را از فریزر خارج کنید و با همزن برقی به خوبی بهم زنید و مجدد ظرف را درون فریزر گذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک بستنی
این کار را هر ۳۰ دقیقه یکبار تکرار کنید. تا زمانی که بستنی به قوام دلخواه برسد.
در نهایت بستنی را باید در فریزر نگهداری کنید و قبل از سرو چند دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
۵ نکته مهمی که در تهیه بستنی گردویی خانگی باید بدانید:
برای تهیه بستنی نرمتر، میتوانید از شیر کم چرب استفاده کنید.برای طعم متفاوتتر، میتوانید به جای گردو از بادام، پسته یا فندق استفاده کنید.برای شیرینتر شدن بستنی، میتوانید مقدار شکر را افزایش دهید.برای تزئین بستنی میتوانید از میوههای تازه، شکلات رنده شده یا سس کارامل استفاده کنید.برای جلوگیری از تشکیل کریستالهای یخ، بهتر است بستنی را در ظرف کم عمق و پهن قرار دهید.
با رعایت این نکات ساده، میتوانید یک بستنی گردویی خانگی خوشمزه و سالم تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
امیدوارم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشهای ساده فوق این بستنی خوشمزه را تهیه و در این روزهای گرم تابستانی نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.