تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سه روش حرفه ای برای انجمن لوبیای سبز که باید یاد بگیرید

لوبیا سبز، یکی از گیاهان پرخاصیت و محبوب در دنیای آشپزی است که با آن می‌توان غذاهای متنوعی از جمله استانبولی، خورش لوبیا سبز و… تهیه کرد. فصل وفور این گیاه تابستان است، خرید کردن آن در این فصل و اصولی فریز کردن آن موجب می‌شود تا در تمام فصول سال به این گیاه مقوی دسترسی داشته باشید. ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ روش‌های فریز کردن لوبیا سبز را به شما ارائه خواهیم داد. با ما همراه باشید.

۳ روش‌ اصولی فریز کردن لوبیا سبز

به خاطر داشته باشید که برای حفظ خواص و ویتامین‌های لوبیا سبز باید آن را به صورت اصولی فریز کنید.

۱- فریز کردن لوبیا سبز خام

برای فریز کردن لوبیا سبز خام ابتدا باید لوبیا سبزها را با آب سرد بشویید. لوبیا سبز‌ها را درون صافی یا آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان کمی گرفته شود.

پس از این‌که کمی آب آن‌ها گرفته شد، لوبیا سبزها را روی دستمال نخی آشپزخانه‌ای قرار دهید و به خوبی خشک کنید. حال باید با کمک چاقو سر و ته لوبیاسبز ها را برش زنید.

ابعاد لوبیا سبز با توجه به نحوه مصرف آن و سلیقه شما متفاوت است. لوبیا سبزها را به ابعاد دلخواه و یکسانی برش زنید.

بهترین روش نگهداری از لوبیا سبز در فریزر استفاده از زیپ کیپ است. از لوبیا سبزهای خرد شده مناسب با مصرف یک وعده غذایی‌تان درون زیپ‌کیپ بریزید و هوای کیسه را خارج کنید.

درب زیپ‌کیپ را ببندید و لوبیا سبزها را در فریزر نگهداری کنید. با این روش لوبیا سبز‌ها را تا ۶ ماه می‌توانید در فریزر نگهداری کنید.

۲- بلانچ کردن لوبیا سبز

در این روش نیز همانند روش قبل ابتدا باید لوبیا سبزها را بشویید و سر و ته آن‌ها را با چاقو جدا سازید. لوبیا سبزها را به ابعاد دلخواه برش زنید.

قابلمه مناسبی را آب کنید و روی حرارت گذارید، منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد.

لوبیا سبزهای خرد شده را درون آب جوش بریزید. ۱-۲ دقیقه‌ای زمان دهید تا لوبیا سبزها در آب جوش بماند.

درون کاسه مناسبی مقداری یخ و آب سرد بریزید. لوبیا سبزهای خرد شده را پس از گذشت زمان فوق از آب جوش خارج و درون کاسه آب سرد بریزید.

۱-۲ دقیقه‌ای زمان دهید تا لوبیا سبزها در کاسه آب سرد بمانند سپس آن‌ها را درون صافی ریخته و منتظر بمانید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

در این روش نیز لوبیا سبزها را مناسب با مقدار هر وعده مصرفی‌تان در زیپ کیپ بریزید و هوای اضافه آن را خارج کنید. سپس لوبیا سبزها را در فریزر قرار دهید.

توجه داشته باشید که لوبیا سبز بافت نرمی دارد و‌ در صورت قرار دادن آن بیشتر از ۱-۲ دقیقه در آب جوش بیش از اندازه نرم می‌شود و بافت خود را از دست می‌دهد.

بیشتر بخوانید: روش‌های صحیح فریز کردن نخود فرنگی

۳- کنسرو کردن لوبیا سبز با گوجه فرنگی

در این روش به ازای هر یک کیلو لوبیا سبز باید از ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی استفاده کنید.

برای تهیه لوبیا سبز و گوجه فرنگی ابتدا باید گوجه فرنگی‌ها را بشویید و درون میکسر یا خردکن بریزید.

گوجه‌ها را به خوبی پوره کنید، اگر خردکن در دسترس ندارید می‌‌توانید با کمک رنده گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید.

لوبیاسبزها را نیز همانند روش‌های قبل بشویید و سر و ته آن‌ها را جدا سازید. لوبیاسبز ها را با کمک چاقو به ابعاد دلخواه برش زنید.

حال باید پوره گوجه فرنگی و لوبیا سبز خرد شده را درون تابه مناسبی بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

۵-۸ دقیقه‌ای مواد را روی حرارت تفت دهید تا آب اضافی گوجه فرنگی تبخیر شود و گوجه کمی تغییر رنگ دهد.

پس از پخت کافی ترکیب فوق، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.

پس از خنک شدن از مواد فوق به اندازه هر وعده جدا کنید و درون زیپ کیپ بریزید.

هوای درون زیپ کیپ را خارج کنید و درب کیسه را ببندید. کیسه‌های زیپ کیپ را در فریزر نگهداری کنید.

لوبیا سبز مرغوب چه ویژگی‌های دارد؟

از ویژگی‌های لوبیا سبز مرغوب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

لوبیا سبز مرغوب باید سبز باشد، هیچ زردی و لکه قهوه‌ای روی آن نباشد.از خرید لوبیا سبز‌های که حفره یا سوراخ روی آن‌ها ایجاد شده بپرهیزید.لوبیا سبز مرغوب بافت سفتی دارد و زمانی که آن را لمس می‌کنید نباید نرم باشد.

امیدواریم که ارائه این مقاله از مجله آشپزی تک فاندر مورد نحوه نگهداری لوبیا سبز برایتان مفید واقع شده باشد. پیشنهاد می‌کنیم حتما در این فصل طبق روش‌های فوق لوبیا سبز را فریز کنید تا از طعم و خواص بی‌نظیر آن در فصل‌های آتی بهره‌مند شوید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!