تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه دسر انگ آپ هفت آسمان؛ با ظاهری فوق‌العاده و طعمی لذت‌بخش

اگر می‌خواهید یک دسر خوشمزه و مجلسی برای مهمانی‌هایتان تهیه کنید، دسر بیسکویتی دو رنگ انتخاب مناسبی برای شماست. این دسر ظاهری زیبا و طعمی عالی دارد و آماده کردن آن با بیسکوییت پتی‌بور بسیار راحت و ساده است. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این دسر پرطرفدار را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه لایه اول دسر

برای تهیه لایه اول دسر به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

بیسکوییت پتی بور وانیلی۱ و نیم بستهشیر۲ پیمانهشکلات سفید۱ دوم پیمانهنشاسته ذرت۴ قاشق سوپ‌خوریشکر۳ قاشق سوپ‌خوریوانیل۱ چهارم قاشق چای‌خوری

مواد لازم جهت تهیه لایه دوم دسر 

مواد لازم جهت تهیه لایه دوم دسر به شرح زیر است:

کرم کارامل شکلاتی (یا کرم کارامل معمولی)۲ بستهشیر۲ پیمانهپودر کاکائو۲ قاشق سوپ‌خوریپودر نسکافه۱ قاشق چای‌خوریشکر۱ قاشق سوپ‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

برای تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: چیدن بیسکوییت در رینگ

برای آماده کردن دسر بیسکویتی دو رنگ، رینگ مستطیل شکل را داخل سینی قرار دهید و یک لایه بیسکوئیت پتی‌بور وانیلی داخل رینگ بچینید؛ به طوری که کف رینگ کاملا پوشیده شود.

می‌توانید رینگ را در ابعاد کوچک یا بزرگ بسته به سلیقه تنظیم کنید؛ اما توجه داشته باشید که با این کار ضخامت دسر بیشتر یا کمتر می‌شود.

مرحله دوم: تهیه پودینگ با شکلات سفید

برای تهیه پودینگ با شکلات سفید، نشاسته ذرت و شکر را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید.

بعد شیر سرد را کم کم اضافه کنید و حین اضافه کردن با همزن دستی مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود و هیچ گلوله‌ای داخل مواد نباشد.

در ادامه شکلات سفید را به مواد اضافه کنید. اگر شکلات سفید شما سکه‌ای نیست، بهتر است که آن را با چاقو ریز خرد کنید و بعد به مواد اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام با همزن دستی مخلوط کنید تا مواد به غلظت فرنی برسد.

حرارت باید کاملا ملایم باشد تا هم زمان با غلظت پیدا کردن پودینگ خامی نشاسته هم گرفته شود و طعم خامی داخل پودینگ حس نشود.

باید مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به صورت یکدست غلظت پیدا کند، گلوله نشود و ته نگیرد.

وقتی پودینگ کاملا غلیظ شد و رد پره‌های همزن کاملا روی پودینگ مشخص بود حرارت را خاموش کنید و وانیل را به آن اضافه و مخلوط کنید.

توجه: چون داخل پودینگ از ژلاتین استفاده نشده است؛ اگر مواد را قبل از رسیدن به غلظت مورد نظر از روی حرارت بردارید داخل قالب خودش را نمی‌گیرد و شل باقی می‌ماند. اگر هم مواد بیش از حد روی حرارت بماند خیلی غلیظ می‌شود و به راحتی روی مواد پهن نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر کیک شیر برای عصرانه

مرحله سوم: ریختن پودینگ روی بیسکویت‌ها

وقتی پودینگ آماده شد بلافاصله و به صورت گرم، آن را داخل رینگ و روی بیسکوئیت‌ها بریزید.

با لیسک کاملا روی پودینگ را صاف کنید و مجددا روی پودینگ شکلات سفید را با یک لایه بیسکوئیت پر کنید تا سطح پودینگ کاملا پوشیده شود. 

در ادامه سینی را داخل یخچال قرار دهید تا پودینگ خنک شود و خودش را بگیرد.

مرحله چهارم: تهیه پودینگ شکلاتی

در این فاصله کرم شکلاتی یا همان کارامل شکلاتی را داخل قابلمه دیگری بریزید.

سپس پودر کاکائو، پودر نسکافه و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی کاملا مخلوط کنید.

شیر سرد را کم کم اضافه کنید و حین اضافه کردن با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

در ادامه آن را روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید. وقتی مواد به جوش آمد یک دقیقه هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.

حدود ده دقیقه صبر کنید تا مواد خنک شود. در این زمان مواد را مدام هم بزنید تا رویه نبندد و با همزدن کمی خنک و غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر ترایفل گیلاس

مرحله پنجم: ریختن پودینگ شکلاتی داخل رینگ

حال پودینگ شکلاتی را داخل رینگ و روی لایه بیسکویتی بریزید.

با لیسک کاملا پخش و صاف کنید و سینی را حداقل به مدت ۵ ساعت و حداکثر به مدت یک شب داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

مرحله ششم: تزیین و سرو دسر

برای خارج کردن دسر از رینگ کناره‌های دسر را با نوک چاقو از رینگ جدا کنید. سپس رینگ را به آرامی باز کنید تا از دسر جدا شود.

برای تزیین روی دسر می‌توانید از مواد مختلفی مانند ترافل رنگی، شکلات رنده شده، انواع میوه‌ها و… استفاده کنید. 

برای برش زدن دسر از یک چاقوی تیز استفاده کنید. برای ایجاد برش‌های منظم حتما از خط کش کمک بگیرید تا دسرها یک اندازه باشند.

برای این که دسرها تمیز برش بخورند، چاقو را داخل آب جوش بزنید. بعد با یک دستمال پاک کنید و برش بزنید تا گرمای جذب شده توسط چاقو باعث ایجاد برشی تمیز شود. برای بقیه برش‌ها هم این کار را تکرار کنید.

دسر دو رنگ شما آماده سرو است. نوش جان!

در این مطلب از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از طعم و ظاهر بی‌نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!