تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سفره رنگارنگ؛ ژله انگور درشت با طعم تازه‌ی انگور

ژله انگور درشت بدون پوست، یک دسر مجلسی و خوشمزه است که با طعمی غلیظ و رنگی زیبا، هر مهمانی را جذاب‌تر می‌کند. این ژله با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه می‌شود و ظاهری بسیار متفاوت و جذاب دارد. در این مقاله از مجله اکالا به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک ژله انگور حرفه‌ای بدون پوست تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه ژله انگور درشت بدون پوست

مواد لازم جهت تهیه ژله انگور درشت بدون پوست به شرح زیر است:

انگور درشت (ترجیحا قرمز یا بنفش)۲۰۰-۳۰۰ گرمشکر۳۰ گرمژله بی‌رنگ (آلوئه‌ورا)۶۰ گرمآب۵۰۰ میلی‌لیتر

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه ژله انگور درشت بدون پوست

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۵-۸ دقیقه و تهیه نهایی این ژله ۲-۳ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این ژله جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این ژله در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی انگور

انگورها را بشویید و دانه‌های انگور را از شاخه جدا کنید.

پوست انگورها را با چاقوی تیز جدا کرده و فقط گوشت انگور را استفاده کنید.

برای این کار کافی است با چاقو در قسمت انتهای دانه انگور روی پوست علامت مثبت را با چاقو ایجاد کنید.

سپس با کمی فشار انگشت از سمت دیگر به دانه انگور پوست آن را به راحتی جدا سازید.

مرحله دوم: پختن پوست انگور

آب را درون قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.

منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد سپس پوست انگور را در قابلمه ریخته و ۵-۱۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا پوست انگور در آب بجوشد و به آب رنگ دهد.

پس از گذشت زمان اعلام شده پوست‌ها را از قابلمه خارج کنید.

برای تهیه این ژله بهتر است از انگورهای با پوست تیره استفاده کنید. این نوع انگورها به دلیل رنگدانه‌های طبیعی، رنگ بسیار زیبایی به ژله می‌دهند و طعم شیرین و ملایمی دارند.

انگور سبز نیز برای تهیه ژله مناسب است و طعم ترش و شیرینی دلپذیری به ژله می‌بخشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله خرده شیشه

مرحله سوم: افزودن شکر و پودر ژله

شکر را به آب رنگی درون قابلمه اضافه کنید و به هم زنید تا دانه‌های شکر درون آب حل شوند.

سپس ژله آلوورا را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه زمان دهید تا ژله در آب حل شود.

برای شیرین‌تر شدن ژله، مقدار شکر را افزایش دهید.

مرحله چهارم: افزودن انگور

انگور باید تازه و رسیده باشد تا طعم و رنگ بهتری به ژله بدهد. برای طعم بهتر، می‌توانید از ترکیب چند نوع انگور با رنگ‌های مختلف استفاده کنید.

در این مرحله گوشت انگور را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید. ۱-۲ دقیقه ای زمان دهید تا انگورها در قابلمه بجوشند سپس حرارت را خاموش کنید.

برای تهیه ژله با بافت نرم‌تر، می‌توانید از کمی آب انگور طبیعی استفاده کنید.

مرحله پنجم: انتقال به ظرف نگهدارنده

مایه ژله را در قالب دلخواه ریخته و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.

برای تهیه ژله‌های تک نفره، می‌توانید ژله را در قالب‌های سیلیکونی با طرح‌های مختلف کوچک بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله در پوست هندوانه

مرحله ششم: تزیین و سرو ژله

پس از بسته شدن ژله، می‌توانید آن را با برگ نعناع، تکه‌های میوه یا شکلات رنده شده تزئین کنید.

می‌توانید ژله انگور را با بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته سرو کنید.

با رعایت این مراحل ساده، می‌توانید یک ژله انگور خانگی خوشمزه و مجلسی تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این ژله جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!