روش سریع و فوری باز کردن یخ مرغ
اگر میخواهید مرغ بپزید و برای پخت عجله دارید راهی است که بدون استفاده از مایکرو ویو عمل کنید، راهی که سالهاست خانمهای خانه دار از آن استفاده میکنند و خطرات ایجاد شده در روش باز کردن یخ مرغ به وسیله مایکرویو را ندارد و تنها به مقداری آب البته سرد نیاز دارد.
ذوب کردن مرغ منجمد داخل ظرف آب
به گزارش نمناک، این روش سریع که در اغلب آشپزخانههای حرفهای استفاده میشود بهترین روش است و ۲۰ تا۳۰ دقیقه طول میکشد تا مرغ یخ زده ذوب شود.
کاسه یا ظرف بزرگی را با آب سرد پر کنید (کاسه سالاد) طوری که مرغ کاملا زیر آب باشد. به طور منظم آب را با آب سرد تازه تعویض کنید. اگر در همان لحظه خیلی مشغول هستید، اجازه دهید قطره کوچکی از آب سرد از بالا جاری باشد.
از آب داغ استفاده نکنید، چون خطر را افزایش میدهد در حالی که داخل آن هنوز یخ زده است، و بیرون آب شده (حیطه خطر) دمای ۴۱تا۱۳۵ درجه فارنهایت است دمایی که در آن باکتریها بیشتر رشد میکنند و غذا را به خطر میاندازند.
وقتی تکههای مرغ به اندازه کافی از یخ زدگی درآمدند از هم جدا میشوند، بقیه آب شدن سریعتر خواهد بود. فرآیند را ادامه دهید تا اینکه یخ گوشت کاملا ذوب شود. اگر مرغ کامل دارید، مطمئن شوید آب سرد در داخل آن رفته و از خارج و داخل از یخ باز میشود؛ بنابراین زمانی که از آب خنک، قابل شرب در دستشویی و شست وشو استفاده میکنید، به سرعت مرغ در حال ذوب شدن است (و هر گوشت دیگری به طور کلی) با آب جاری کاملا خوب ذوب میشود.
نکته: برای جلوگیری از رشد باکتری ها، مرغ تان را بلافاصله بعد از ذوب شدن بپزید و هرگز غذاهای ذوب شده را دوباره منجمد نکنید.