تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه دمنوش پوست پسته

آیا می‌دانستید پوست نازک پسته‌ای که دور می‌ریزید، گنجینه‌ای از خواص درمانی است؟ شاید باورتان نشود، اما این پوست کوچک، یک نوشیدنی شگفت‌انگیز و پرخاصیت را در خود جای داده است.

به گزارش اکالا بلاگ، دمنوش پوست پسته؛ یک نوشیدنی سنتی ایرانی است که علاوه بر طعم دلپذیر، خواص درمانی بسیاری دارد.

۷ خاصیت شگفت انگیز دمنوش پوست پسته که باید بدانید!

مواد لازم جهت تهیه دمنوش پوست پسته

مواد لازم جهت تهیه دمنوش پوست پسته به شرح زیر است:

مراحل تهیه دمنوش پوست پسته

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این دمنوش ۲۵-۳۵ دقیق است.

مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این دمنوش جذاب را تهیه کنید.

درجه سختی تهیه این دمنوش پرخاصیت در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی پوست پسته

پوست پسته را در یک ظرف مناسب بریزید و چند دقیقه بشویید تا پوست‌ها کاملا تمیز شوند.

پوست پسته شسته شده را باید بخیسانید.

برای این کار باید پوست‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید و به آن آب گرم اضافه کنید تا روی پوست‌ها را بگیرد.

۱۰-۱۵ دقیقه‌ای زمان دهید تا پوست پسته کمی نرم شود. برای طعم بهتر این دمنوش بهتر است از پوست پسته تازه استفاده کنید. اما اگر در دسترس ندارید می‌توانید با پوست پسته خشک نیز طبق همین روش دمنوش را تهیه کنید.

مرحله دوم: دم کردن دمنوش

پوست پسته خیس خورده را به همراه، دارچین و آب جوش در قوری یا فلاسک بریزید. در این مرحله با توجه به ذائقه و سلیقه غذاییتان از سایر طعم دهنده‌ها مانند هل، میخک یا زنجبیل می‌توانید استفاده کنید.

درب قوری را بسته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آن را روی بخار کتری قرار دهید تا دمنوش شما دم بکشد.

مدت زمان دم کشیدن دمنوش به ذائقه شما بستگی دارد. اگر طعم قوی‌تری می‌خواهید، زمان دم کشیدن را افزایش دهید.

مرحله سوم: صاف کردن و سرو

پس از گذشت زمان تعیین شده، دمنوش را از صافی رد کنید تا تفاله آن گرفته شود.

دمنوش را در فنجان ریخته و به دلخواه به آن عسل، شکر یا نبات اضافه و نوش جان کنید.

شما می‌توانید دمنوش پوست پسته را گرم یا سرد میل کنید.

۷ خاصیت شگفت انگیز دمنوش پوست پسته که باید بدانید!

دمنوش پوست پسته، نوشیدنی‌ای است که از دیرباز در طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شده است. دم کردن پوست پسته در آب داغ باعث می‌شود تا ترکیبات مفید آن به طور کامل آزاد شده و به راحتی توسط بدن جذب شود. در ادامه به برخی از مهم‌ترین خواص این دمنوش اشاره می‌کنیم.

۱- کاهش استرس

دمنوش پوست پسته با خاصیت آرام‌بخشی که دارد، می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند و شما می‌توانید برای داشتن خوابی راحت‌تر از این دمنوش قبل از خواب استفاده کنید.

۲- تقویت سیستم ایمنی و ضد التهاب

ترکیبات موجود در پوست پسته به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و مقاومت بدن را در برابر بیماری‌ها افزایش می‌دهد. از طرفی پوست پسته خواص ضد التهابی دارد که به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کند و می‌تواند در درمان بیماری‌های التهابی مفید باشد.

۳- آنتی‌اکسیدان قوی

جالب است بدانید که پوست پسته سرشار از آنتی‌اکسیدان است. این آنتی‌اکسیدان‌ها به مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن کمک می‌کنند و از سلول‌ها در برابر آسیب محافظت می‌کنند.

۴- سلامت پوست، مو و قلب

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در پوست پسته به بهبود سلامت پوست و مو کمک زیادی می‌کنند و از پیری زودرس جلوگیری می‌کنند. از طرفی این آنتی‌اکسیدان‌ها موجب کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی نیز می‌شوند.

۵- تنظیم قند خون

این دمنوش برای افراد مبتلا به دیابت مفید است و می‌تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.

۶- بهبود هضم

دمنوش پوست پسته مشکلاتی مانند نفخ و سوء هاضمه را کاهش می‌دهد و موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش شما می‌شود.

۷- خواص ضد باکتریایی

پوست پسته دارای خواص ضد باکتریایی است. این خواص می‌توانند در مبارزه با عفونت‌ها به بدن شما کمک کنند و برایتان مفید باشند.

دمنوش پوست پسته یک نوشیدنی طبیعی و سالم است که می‌تواند برای بهبود بسیاری از جنبه‌های سلامتی مفید باشداگرچه دمنوش پوست پسته خواص درمانی بسیاری دارد، اما قبل از مصرف آن برای درمان هرگونه بیماری، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید

پس از امروز، پوست پسته را دور نریزید و از خواص شگفت انگیز آن بهره‌مند شوید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!