تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

ناهاری با طعم جدید: همبرگر شهرتی داخل خمیر دست ساز

خسته شده‌اید از همبرگرهای تکراری رستورانی؟ آیا تا به حال فکر کرده‌اید که می‌توانید با چند تغییر ساده، همبرگر خانگی‌ای به مراتب خوشمزه‌تر از همبرگرهای رستورانی درست کنید؟ پس آماده باشید تا طعم یک همبرگر خانگی، دست‌ساز و با نان تازه را تجربه کنید. در این دستورالعمل از مجله اکالا، به شما می‌آموزیم چگونه با کمی خلاقیت و مواد اولیه ساده، یک همبرگر بی‌نظیر و متفاوت را در خانه به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه همبرگر داخل خمیر دست‌ساز (برای برگر)

مواد لازم جهت تهیه همبرگر داخل خمیر دست‌ساز (برای برگر) به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده (گوساله، گوسفند یا ترکیبی از هر دو)۵۰۰-۶۰۰ گرمپودر پیاز۱ قاشق چای‌خوریپودر سیر۱ قاشق چای‌خورینمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهسس باربیکیوبه دلخواهپنیر ورقه‌ای چداربه دلخواه

مواد لازم جهت تهیه خمیر

مواد لازم جهت تهیه خمیر به شرح زیر است:

آرد سفید۲۵۰ گرمشکر۱ قاشق غذاخوریمخمر خشک فعال۱ قاشق غذاخورینمک۱/۲ قاشق غذاخوریآب ولرم۱/۲ پیمانهروغن زیتون۱-۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه رومال (اختیاری)

مواد لازم برای تهیه رومال به شرح زیر است:

تخم مرغ۱ عددشیر۱ قاشق غذاخوریکنجدبه مقدار دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه همبرگر داخل خمیر دست‌ساز

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این برگر ۱/۵-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این برگر بسیار جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این برگر در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها

در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. با دست به آرامی ورز دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مراقب باشید در این مرحله گوشت را زیاد ورز ندهید؛ زیرا پس از پخت موجب سفت شدن بافت همبر شما می‌شود.

شما برای تهیه همبر می‌توانید از هر نوع گوشتی که دوست دارید استفاده کنید. برای یک همبر آبدارتر، از گوشت با درصد چربی بیشتری استفاده کنید.

همچنین در تهیه این همبر می‌توانید از انواع ادویه جات دلخواه مانند پاپریکا، فلفل قرمز، یا زنجبیل برای طعم‌دار کردن استفاده کنید.

مرحله دوم: شکل دادن به همبر

مخلوط گوشت را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره روی تکه‌ای پلاستیک پهن کنید.

برای یکسان بودن اندازه برگرها می‌توانید با کمک ترازو آشپزخانه آن‌ها را وزن کنید.

توجه داشته باشید که تمام قسمت‌های سطح گوشت با قطر یک اندازه و یکسان صاف شوند. همه برگرها را به همین ترتیب شکل دهید.

برای یک اندازه شدن برگرها می‌توانید از قالب‌های برگر استفاده کنید.

مرحله سوم: پخت همبر

یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط به خوبی گرم کنید.

همبرها را در تابه قرار دهید و از هر دو طرف به مدت ۳-۴ دقیقه یا تا زمانی که به دلخواه پخته شوند، سرخ کنید.

پخت همبر به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست دارید همبر کمی صورتی باشد، آن را کمتر بپزید.

پس از پخت همبرها را کنار گذارید تا خنک شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای همبرگر با سس قارچ

مرحله چهارم: آماده سازی خمیر

در یک کاسه کوچک، آب ولرم، شکر و مخمر را مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید. به مدت ۵-۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مخمر فعال شود.

در تهیه نان‌های خانگی بهتر است از مخمر خشک فعال استفاده کنید و مطمئن شوید که تاریخ مصرف آن نگذشته باشد.

توجه داشته باشید آب خیلی سرد یا خیلی گرم باعث می‌شود مخمر فعال نشود، باید از دمای آب ولرم حدود ۳۷ درجه سانتی‌گراد استفاده کنید.

حال در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و مخلوط مخمر و آب را به آرد اضافه کرده و با دست یا همزن برقی ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.

پس از این که خمیر جمع شد روغن زیتون را به آن اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر به دست نچسبد.

خمیر را به مدت کافی ورز دهید تا گلوتن فعال شود و نان شما کشسانی و بافت خوبی داشته باشد.

مرحله پنجم: استراحت دادن به خمیر

پس از این که سطح خمیر شما کاملاً براق شد باید سطح کاسه را با سلفون بپوشانید.

کاسه حاوی خمیر را در جای گرم به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

به خمیر فرصت دهید تا به اندازه کافی تخمیر شود. اگر خمیر به اندازه کافی تخمیر نشود، نان شما پف نخواهد کرد.

مرحله ششم: چانه گرفتن و باز کردن خمیر

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و به اندازه‌های دلخواه تقسیم کنید.

هر قسمت را به شکل گرد با کمک وردنه پهن کنید. توجه داشته باشید که خمیر را بیش از اندازه نازک نکنید.

بیشتر بخوانید: راز و رمزهای پفکی شدن همبرگر خانگی

مرحله هفتم: مونتاژ کردن برگرها

حال در مرکز هر خمیر یک همبر خنک قرار دهید. روی همبر مقداری سس باربیکیو بزنید و با پشت قاشق سس را روی تمام قسمت‌های گوشت پخش کنید.

شما می‌توانید از سس‌های مختلفی مانند سس قارچ یا سس مخصوص همبرگر استفاده کنید.

ورقه‌ای پنیر گودا یا چدار روی گوشت گذارید و اطراف خمیر را به آرامی جمع کنید تا روی برگرها کاملا پوشانده شود.

با دست گوشه‌های خمیر را به خوبی به هم بچسبانید تا در زمان پخت همبر شما باز نشود.

تمام خمیرها را به همین شکل مونتاژ کنید.

مرحله هشتم: رومال کردن برگرها

در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با کمک یک براش روی سطح نان‌ها بمالید.

سپس کنجد یا دانه‌های رومال دلخواه را روی نان‌ها بپاشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه همبرگر گیاهی با لوبیا و سویا

مرحله نهم: پخت برگر

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و نان‌ها را روی آن بچینید.

توجه داشته باشید که گرم کردن فر پیش از شروع پخت در کیفیت نان‌های شما تاثیر بسیار زیادی دارد.

حال سینی حاوی برگرها را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که نان‌ها طلایی رنگ شوند، در فر قرار دهید. دمای فر و زمان پخت به نوع فر و ضخامت نان بستگی دارد.

مرحله دهم: تزیین و سرو برگر

پس از پخت برگرها را از فر خارج کنید و در ظرف سرو گذارید.

به دلخواه با لیمو و جعفری تازه ظرف سرو را تزیین و برگرهای جذابتان را نوش جان کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و متفاوت فوق این برگرهای خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!