تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طعم فوق العاده خیارشور با این روش تهیه بی نظیر ؛ مرحله به مرحله

خیارشور را اکثرا با ساندویچ ها و فست فود ها به یاد داریم که در تابستان بازار درست کردن خیارشور ها بسیار داغ می باشد ، اما برای درست کردن آن نیاز داریم به یک دستور تهیه ساده و خوشمزه که ما برای شما این را مهیا نموده ایم.

مواد لازم برای تهیه خیارشور خانگی

خیار ۲ کیلو

نمک ۱/۴ لیوان

آب ۲لیتر

سرکه نصف پیمانه

سیر ۶ حبه

فلفل تند و شیرین ۶ عدد

شوید ۱یا۲ شاخه

ترخون ۴ ساقه

دانه فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه خیار شور خانگی به سبک ساندویچی ها

مرحله اول :

برای تهیه یک خیارشور عالی و رستورانی ابتدا باید همه وسایلی که برای این کار احتیاج دارید به خوبی بشویید و خشک کنید، به صورتی حتی یک قطره آب در هیچ وسیله ای باقی نماند.

مرحله دوم :

سپس در یک قابلمه مناسب آب را به همراه نمک و سرکه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

مرحله سوم :

با کمک یک خلال دندان سعی کنید که سوراخ های در خیار ایجاد کنید. بدین منظور خلال دندان را از یک سمت به داخل فرو ببرید و فشار دهید تا جایی که از سمت دیگر خارج شود. این کار باعث می شود نفوذ پذیری آب و سرکه به خیار شور بهتر شود. همچنین خیارشور در زمان کمتری به درجه دلخواهتان خواهد رسید.

مرحله چهارم :

سیر ها را از وسط یک شیار ایجاد کنید به شکلی که سیر ظاهر سالمی داشته باشد ولی از وسط تا نیمه برش داشته باشد.

مرحله پنجم :

فلفل ها را نیز به همین صورت از میانه های فلفل از وسط یک شکاف ایجاد کنید. این کار بدین منظور از است که فلفل سریع تر آن طعمی که احتیاج است را به خیارشور بدهد.

مرحله ششم :

حال زمان پر کردن شیشه است. برای این کار ابتدا دو حبه سیر را به همراه ۳ عدد از فلفل ها را درون ظرف قرار دهید.

مرحله هفتم :

حال باید یک ردیف خیار را کامل بچینید به شکل ایستاده.

مرحله هشتم :

دوباره لا به لای خیار ها فلفل بگذارید به همراه چند شاخه ترخون و سیر. دوباره خیار بچینید لا به لای آن ترخون بگذارید سپس روی آن را با یک یا دو شاخه شوید بپوشانید.

توجه :

می توانید برای طعم دهی بهتر از ادویه ترشی و همچنین دانه های فلفل سیاه استفاده کنید.

مرحله نهم :

حال آب و سرکه ای که جوشیده را کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد. زیرا این آبی که استفاده می کنید نه باید جوش باشد نه سرد. باید حالت کاملا ولرم داشته باشد. با کمک یک ملاقه آرام آرام به ظرف خیار شور اضافه کنید. اگر دیدید که فضای اضافی در ظرف حس میشود آن را با خیار یا آب و شوید یا ترخون پر کنید.

نباید بین در و محتویات ظرف فضای خالی وجود داشته باشد این کار باعث می شود که خیارشور شما فاسد شود. درب ظرف را ببندید و اطمینان حاصل کنید که فضایی این میان وجود ندارد.

حال ظرف را در بیرون از خانه حدود دو هفته تا یک ماه نگه دارید تا ترشی شما کاملا آماده شود.

نکات مهم در مورد درست کردن خیارشور

ظرفی که برای نگهداری ترشی از آن استفاده میکنید به هیچ عنوان نباید جرم و یا آلودگی داشته باشد.حتما بعد از شستن ظرف را خشک کنید به طوری که یک قطره آب در آن باقی نماند.

برای تهیه خیار شور آب و سرکه با یکدیگر به جوش می آیند پس اگر حتی مقدار کمی نیز آب در مواد تان باقی بماند سبب کم شدن کیفیت خیارشور می شود.

حتما ظرفی که مواد خیارشور را در آن میریزید در کیپ و سفتی داشته باشد.

خیاری که برای خیار شور تهیه می کنید سعی داشته باشید تقریبا یک اندازه باشد. سعی کنید از خیار های بسیار درشت استفاده نکنید.

فلفل ها بستگی به سلیقه شما دارند اگر دوست دارید که خیارشور تندی داشته باشید همه فلفل ها تند باشد، و اگر دوست دارید یک تندی ملایم داشته باشد مقدار کمتری از فلفل تند استفاده کنید. فلفل شیرین را جایگزین کنید.

برای اطمینان حاصل کردن از اینکه هوایی میان ظرف و درب آن وجود ندارد می توانید چندین بار ظرف را سرو ته کنید اگر آب خارج نشد یعنی هوایی آن میان وجود ندارد.

مزه های اصلی به خیارشور ترخون، سیر و فلفل می باشد ولی شوید نیز در بسیاری از روش ها استفاده می شود این کاملا دلخواه است.

برای اطمینان بیشتر می توانید یک کیسه فریزر را روی ظرف قرار دهید سپس درب آن را ببندید.

اگر دوست دارید رنگ ترشی تیره شود باید بیشتر در آفتاب نگه دارید و اگر می خواهید رنگ ترشی روشن باشد آن را در سایه نگه دارید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!