سالاد طبقهای تازه با گردو و جو پرک: آثار هنری که طعم خاصی به بشقاب شما میدهد
سالاد طبقهای گردو و جو پرک، هنر آشپزی شما را به نمایش میگذارد. این سالاد سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامینها است و به شما انرژی مورد نیاز برای یک روز پربار را میدهد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرحله به مرحله سالاد طبقهای گردو و جو پرک را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه سالاد طبقهای گردو و جو پرک
مواد لازم جهت تهیه سالاد طبقهای گردو و جو پرک به شرح زیر است:
جو پرک ۱ پیمانهگردو خرد شده۱/۲ پیمانهآب۲ پیمانهکاهو۱ عددخیار۱ عددگوجه فرنگی۲ عددروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریآب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوریپیازچهبه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمجعفریبه مقدار دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه سالاد طبقهای گردو و جو پرک
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این سالاد ۱۰-۱۲ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این سالاد جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سالاد در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: پخت جو پرک
جو پرک را در قابلمه مناسبی بریزید.
آب و نمک را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
۱۵-۱۰ دقیقه زمان دهید تا جو پرک بپزد و نرم شود. پس از پخت، جو پرک را درون آبکش بریزید و کنار گذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات سالاد
گوجه فرنگی و خیار را بشویید، در صورت تمایل پوست بگیرید و با چاقو به ابعاد یکسان و دلخواهی برش زنید.
کاهو و پیازچه را نیز پس از شستن درون آبکش گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود. سپس آن ها را نیز خرد کنید.
جعفری را هم با کمک چاقو ساطوری خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد مرغ گرم با سس انجیر
مرحله سوم: آماده سازی سس
آب لیمو ترش، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک بریزید و با هم مخلوط کنید تا سس یکدست و یکنواختی حاصل شود.
به جای آب لیمو ترش، میتوانید از آب نارنج یا سرکه بالزامیک استفاده کنید.
مرحله چهارم: چیدن لایههای سالاد
برای سرو سالادهای طبقاتی میتوانید از شیشه استفاده کنید.
در ظرف سرو یا شیشه، به ترتیب لایه اول را جو پرک پخته شده بریزید.
روی آن لایهی گوجه فرنگی و خیار خرد شده و سپس روی این لایه کاهو خرد شده، گردو خرد شده و پیازچه و جعفری خرد شده را بریزید.
میتوانید به سالاد خود مواد دیگری مانند ذرت، نخود فرنگی یا پنیر فتا اضافه کنید. سالاد طبقاتی جذاب شما آماده سرو است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد زردآلو و اسفناج
مرحله پنجم: سرو سالاد
سالاد را با ظرف یا شیشه سرو روی میز پذیراییتان قرار دهید و سس را در کنار آن گذارید.
سس را قبل از سرو، روی لایههای سالاد بریزید و نوش جان کنید.
این سالاد را میتوانید به عنوان یک غذای سبک برای ناهار یا شام یا به عنوان پیش غذا سرو کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، میتوانید یک سالاد طبقهای گردو و جو پرک خوشمزه و سالم تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. برای داشتن یک سالاد کاملتر، میتوانید از مرغ پخته یا تن ماهی و برای یک سالاد سالمتر، از نان تست سبوسدار یا کراکر استفاده کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.