تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

در همان لحظه دلتنگ گردو پلو همدانی با مرغ را برای ناهاری سریع و لذت بخش انتخاب کنید!

اگر به دنبال یک غذای سنتی و لذیذ هستید که عطر و طعم اصیل ایرانی را به خانه‌تان بیاورد، گردو پلو همدانی با مرغ پیشنهاد امروز ما به شما است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرحله به مرحله این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه گردو پلو همدانی با مرغ

مواد لازم جهت تهیه گردو پلو همدانی با مرغ به شرح زیر است:

برنج ایرانی۴ پیمانهسینه مرغ۵۰۰ گرمپیاز متوسط۱ عددسیر۲ حبهکره۵۰ گرمزردچوبه۱ قاشق چای‌خوریگردو خرد شده۲ پیمانهکشمش پلویی۱ پیمانهزرشک۱/۲ پیمانهروغنبه مقدار لازمنمکبه مقدار لازمزعفران دم کردهبه مقدار لازمفلفل سیاهبه مقدار دلخواهزعفران دم کردهبه مقدار دلخواهپیاز داغبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه گردو پلو همدانی با مرغ

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی و طعم دار کردن مرغ

سینه مرغ را بشویید و درون صافی قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

با کمک چاقو مرغ را به قطعات کوچک‌تری برش زنید و درون ظرف مناسبی بریزید.

پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را با کمک رنده یا میکسر پوره کنید و به مرغ‌ها بیفزایید.

زردچوبه، فلفل سیاه و مقداری زعفران دم کرده را به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و همه مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید. برای طعم دار کردن بیشتر مرغ می‌توانید از ادویه‌هایی مانند دارچین یا هل استفاده کنید.

درب ظرف را ببندید و به مدت حداقل ۱ ساعت ظرف را در یخچال قرار دهید تا به خوبی مرغ مزه دار شود.

مرحله دوم: پخت مرغ

درون تابه مناسبی مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

مرغ‌های مزه دار شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید تا رنگ آن‌ها تغییر کند.

پس از طلایی شدن به مرغ‌ها آب اضافه کنید تا روی آن‌ها را بپوشاند. درب تابه را ببندید و با حرارت کم ۲۰-۳۰ دقیقه ای زمان دهید تا مرغ ها به خوبی بپزند.

زمانی که مرغ‌ها پخته شدند، آب اضافی آن را خالی کرده و زمان دهید تا مرغ ها خنک شوند. سپس با کمک چنگال مرغ ها را ریش ریش کنید.

اگر دوست دارید می‌توانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلوی زغال اخته (جواهر پلو)

مرحله سوم: پخت برنج

برنج را از شب قبل خیس کنید.

برنج خیس خورده را آبکش کرده و در قابلمه مناسب بریزید.

به برنج آب، نمک و مقداری روغن اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید.

پس از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و اجازه دهید برنج دم بکشد.

با کفگیر سوراخ‌هایی در برنج ایجاد کنید و مقداری کره و زعفران دم کرده را روی برنج بریزید.

درب قابلمه را ببندید و با حرارت کم زمان دهید تا برنج به خوبی بپزد.

مرحله چهارم: آماده‌سازی مواد میانی

گردوها را با کمک چاقو خرد کنید و درون تابه مناسبی بریزید.

گردوهای خرد شده را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن ها گرفته شود.

کشمش و زرشک از قبل شسته و خیسانده شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و چند ثانیه دیگر تفت دهید.

توجه داشته باشید که زرشک و کشمش در اثر حرارت زیاد به سرعت می‌سوزند؛ پس از زیاد تفت دادن آن ها بپرهیزید.

در همین مرحله پیاز داغ را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار گذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پسته پلو با مرغ خامه‌ای

مرحله پنجم: ترکیب مواد و سرو

پس از دم کشیدن کامل برنج، آن را در دیس مناسب بکشید.

مرغ‌های ریش ریش شده و ترکیب مواد گردو و کشمش را روی برنج بریزید. برای تزیین بیشتر می‌توانید از خلال بادام یا پسته نیز استفاده کنید.

گردو پلو همدانی بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده نوش جان کردن است. آن را با سالاد شیرازی یا ماست چکیده سرو کنید.

با رعایت این مراحل ساده، می‌توانید یک گردو پلو همدانی خوشمزه و مجلسی را در خانه خود تهیه کنید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این غذای جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!