تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شهوت انگیزی از بُرنج بادمجان تونسی

مدربل بادمجان یک نوع خورشت عربی است که اصالت آن به تونس برمی‌گردد. این غذا از ترکیب گوشت، بادمجان و نخود آبگوشتی تشکیل شده است. اگر علاقه‌ای به گوشت ندارید یا گیاهخوار هستید می‌توانید گوشت را از مواد حذف کنید و همچنان یک غذای تونسی خوشمزه نوش جان کنید. با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه یک غذای تونسی را آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورشت مدربل بادمجان

برای تهیه این خورشت تونسی برای ۴ نفر باید ابتدا مواد زیر را طبق جدول تهیه کنید:

گوشت گوساله یا گوسفندینیم کیلوگرمبادمجان متوسط۲ عددنخود آبگوشتی۱۰۰ گرمهریسه عربی (رب فلفل تند)نصف قاشق غذاخوریروغن زیتون (روغن مایع)به میزان لازمفلفل سبز۲ عددرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریسرکه سفید۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچینبه میزان لازمپیاز سفید بزرگ۱ عدد

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه مدربل بادمجان

مراحل درست کردن مدربل بادمجان به شرح زیر است:

مرحله اول: سرخ کردن پیازها

ابتدا باید پیاز سفید بزرگ را به صورت نگینی خرد کنید و با روغن مایع یا زیتون آن را تفت دهید.

بهتر است برای اینکه غذای سالم تری داشته باشید برای پخت و پز از روغن زیتون استفاده کنید. پ

یازها را در حدی تفت دهید که از حالت خامی خارج شده و رنگشان طلایی شود.

مرحله دوم: تفت دادن گوشت

در این مرحله باید گوشت گوساله یا گوسفندی را به تکه های دلخواه خرد کنید.

سپس گوشت را به پیاز داغ اضافه کنید و پس از یک دقیقه تفت دادن، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین را به مواد اضافه کنید.

به مدت ۳ الی ۴ دقیقه گوشت را همراه با ادویه ها تفت دهید.

مرحله سوم: اضافه کردن نخود

بعد از اینکه گوشت به خوبی تفت داده شد، آب جوش را به میزان لازم (حدود یک لیتر) اضافه کنید.

همزمان نخود خام را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت و نخود بپزند.

در این خورشت می‌توانید از نخود خام یا نخودی که خودتان از قبل پخته اید اسنفاده کنید.از کنسرو آماده نخود پخته شده هم میتوانید استفاده کنید.حتما در نظر داشته باشید که نخود را باید حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود.اگر از نخود پخته استفاده می کنید، باید آن را پس از پخته شدن گوشت به مواد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گلت بادمجان و قارچ

مرحله چهارم: آماده سازی بادمجان ها

همزمان با پخته شدن گوشت و نخود، بادمجان هایی که خیس خورده را به صورت مکعب های بزرگ خرد کنید.

بادمجان ها را کمی در روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.

حتما دقت کنید که هنگام خرید بادمجان های کشیده و شیرین را انتخاب کنید که تخم کمتری داشته باشند.هر چقدر پوست بادمجان شفاف تر، بدون لک و خرابی باشد، بادمجان خوشمزه تری است.

پس از آنکه خرید بادمجان را با دقت انجام دادید ممکن است باز هم به آن کیفیت دلخواهتان نشود و کمی تلخ باشد. در این صورت بادمجان را پوست بکنید ولی کلاهک آن را جدا نکنید.

سپس در کاسه ای آب نمک شور درست کنید و بادمجان ها را به مدت نیم ساعت الی چهل دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.

مرحله پنجم: درست کردن سس خورشت

در یک قابلمه کوچک، کمی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی، هریسه عربی یا رب فلفل تند، نمک، فلفل سبز خرد شده و سرکه سفید را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید و سپس به گوشت و نخود اضافه کنید.

هریسه عربی و سرکه سفید ۲ موادی هستند که این غذای عربی را خاص کردند، پس لطفا آن ها را حذف نکنید.هریسه عربی همان رب فلفل تند است که با پول بیبر تهیه می شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بقچه بادمجان

مرحله آخر: پختن بادمجان ها

پس از آنکه گوشت و نخود کاملا پخته شد، بادمجان ها را روی مواد بچینید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بادمجان ها با مواد دیگر بپزد.

بعد از نرم شدن بادمجان ها، خورشت آماده سرو شدن است. می‌توانید این غذا را همراه برنج نوش جان کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه مدربل بادمجان را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذای تونسی را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!