تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

ایجاد انقلاب در خانه: راهی آسان برای پخت نان خانگی بدون استرس

آیا تا به حال بوی نان تازه از فر بیرون آمده را استشمام کرده‌اید؟ چیزی بهتر از اینکه بتوانید این لذت را در خانه و با دست‌های خودتان تجربه کنید؟ تهیه نان باگت خانگی بسیار ساده و لذت بخش است؛ اما ممکن است به دلیل ورز دادن زیاد خمیر نان تمایلی به طبخ آن در خانه نداشته باشید. ما امروز در این مقاله از مجله اکالا، یک روش ساده تهیه نان باگت بدون نیاز به ورز دادن را به شما آموزش خواهیم داد. 

مواد لازم جهت تهیه نان باگت خنگ

مواد لازم جهت تهیه نان باگت خنگ به شرح زیر است:

آرد نان۳ پیمانهآب ولرم۱ پیمانهنمک۱ قاشق چای‌خوریمایه خمیر فوری۲ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه نان باگت خانگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این نان ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۴-۳ نان متوسط به شمامی‌دهد که با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این نان ها را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این نان در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی فر

پیش از شروع آماده سازی خمیر نان باید فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا به خوبی گرم شود.

گرم بودن فر در زمان پخت نان یکی از مهم‌ترین عوامل برای پف کردن آن است.

مرحله دوم: آماده سازی خمیر

آرد را الک کنید و درون ظرف مناسبی بریزید. مایه خمیر فوری و نمک را به آن اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.

توجه داشته باشید که برای تهیه نان باگت با بافت بهتر، می‌توانید از آرد نان سنگک استفاده کنید.

حال آب باید ولرم را کم کم به محتوای مواد خشک تان اضافه کنید و به آرامی مواد را به هم زنید.

توجه داشته باشید که دمای آب در عمل کردن مایه خمیر بسیار مهم است.

مرحله سوم: ترکیب کردن مواد خمیر

با استفاده از قاشق چوبی یا سیلیکونی، مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد. پس از ترکیب کردن همه مواد با هم ممکن است کمی خمیرتان چسبناک باشد که جای هیچ نگرانی نیست.

روی کاسه خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت خمیر را در محیطی نسبتا گرم قرار دهید تا خمیر حجم بگیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان اهری (یتی قات) خانگی

مرحله چهارم: شکل دادن به نان

پس از گذشت یک ساعت، روی سطح میز کارتان را آرد پاشی کنید.

خمیر را روی میز بگذارید و به ۴ یا ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید.

حال باید هر قسمت از خمیر را به شکل مستطیل پهن کنید سپس از یک سمت آن را رول یا تا کنید تا خمیر شما شبیه به شکل باگت درآید.

پس از این که نان ها را شکل دادید با استفاده از چاقوی تیز، چند برش سطحی روی باگت‌ها ایجاد کنید. برای ایجاد برش‌های زیبا روی باگت، از چاقوی تیز استفاده کنید.

مرحله چهارم: پخت نان

ته سینی فر را با کاغذ روغنی گذارید.

باگت‌ها را با کمی فاصله روی آن قرار دهید. اگر قالب های نان باگت دارید می‌توانید از آن ها نیز کمک بگیرید.

برای ایجاد پوسته تردتر، می‌توانید کمی آب روی سطح باگت‌ها اسپری کنید.

باگت‌ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید تا طلایی رنگ و برشته شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان پنیری رومانیایی

مرحله پنجم: خنک کردن نان

پس از پخت، نان‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند.

نان باگت خانگی شما آماده سرو است. می‌توانید آن را با کره، پنیر یا هر چیز دیگری که دوست دارید میل کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با رعایت نکات و روش پختی که در این مقاله به آن پرداختیم، نان‌های باگت خانگی خوشمزه و تردی تهیه کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!