طعم دلپذیر استراگاناف ترکیهای؛ دو طرز دستور پخت لذیذ برای ناهار
کباب بقچه یا اسلیم کباب یکی از خوشمزهترین انواع کباب مخصوص ترکیه است که برای تهیه آن هم از فیله مرغ و هم گوشت چرخ کرده پیچیده شده در خمیر یوفکا استفاده میشود. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه کباب بقچه ترکیهای آشنا شوید.
طرز تهیه کباب بقچه با مرغ و سس مخصوص به روش ترکیهای
آماده کردن مواد اولیه این کباب حدود ۳۰ دقیقه و پخت آن حدود ۱ ساعت طول میکشد. مواد اولیه به کار رفته در این غذا برای ۴ نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه کباب بقچه ترکیهای
مواد لازم برای تهیه کباب بقچه ترکیهای به شرح زیر است:
فیله مرغ۳۰۰ گرمپیاز متوسط۱ عددهویج۳ عددنخود فرنگی۱ لیوان فرانسوی دستهدارروغن۱/۲ قاشق چایخورینمک۱ قاشق چایخوریفلفل پول بیبر۱ قاشق غذاخوریخمیر یوفکابه مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
مواد لازم برای تهیه سس بشامل به شرح زیر است:
کره۱ قاشق غذاخوریآرد۴ قاشق غذاخوریشیر۴ لیوان فرانسوی دستهدارنمک۱ قاشق چایخوریپنیر پیتزا۱۰۰ گرم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه کباب بقچه خوشمزه با سس مخصوص
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن کباب بقچه خوشمزه با سس مخصوص به روش ترکیهای آشنا شوید.
مرحله اول: پیاز را در روغن سرخ کنید
برای شروع باید پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. در ادامه آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس پیازها را در روغن داغ تفت دهید تا سبک شوند.
مرحله دوم: مرغ و ادویهها را به ماهیتابه اضافه کنید
زمانی که پیازها سبک و طلایی شدند، میتوانید فلفل پول بیبر را به آنها اضافه کنید. در ادامه فیلههای مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با فلفل سیاه و نمک به ماهیتابه اضافه کنید.
مرحله سوم: سبزیجات را اضافه کنید
در این مرحله میتوانید هویج را بشویید و به صورت ریز خرد کنید و در ماهیتابه بریزید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید و سپس نخود فرنگی را اضافه کنید. دوباره مواد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بپزند.
مرحله چهارم: مواد را در خمیر یوفکا بریزید
خمیر یوفکا را به ۴ قسمت تقسیم کنید و در یک کاسه قرار دهید. حالا داخل هر قسمت از خمیر، مقداری از مواد سرخ شده را بریزید. سپس خمیر را بقچه و این کار را برای همه تکههای خمیر تکرار کنید.
مرحله پنجم: کباب بقچه را در فر قرار دهید
سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و بعد کبابها را داخل سینی بچینید. سپس روی مواد را بپوشانید و به سراغ درست کردن سس بروید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب سلطانی اصیل ایرانی
مرحله ششم: سس را آماده کنید
برای تهیه سس بشامل باید کره را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. در ادامه آرد را اضافه کنید و برای ۳ تا ۴ دقیقه با کره تفت دهید.
وقتی بوی خامی آرد گرفته شد، میتوانید شیر را به آن اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا سس شما غلیظ شود. در انتها مقداری نمک به سس اضافه و شعله گاز را خاموش کنید.
مرحله هفتم: کباب بقچه را آماده کنید
در این مرحله باید سس را روی کبابها بریزید. در ادامه پنیر پیتزا را اضافه کنید. در انتها مقداری فلفل پول بیبر یا فلفل قرمز روی کباب بقچه بریزید. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
سپس سینی کباب را داخل فر قرار دهید تا خمیرها بپزند و پنیر روی آنها به طور کامل آب شود. زمانی که کبابها پختند میتوانید شعله گاز را خاموش و سینی را از فر خارج کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور
مرحله هشتم: کبابها را سرو کنید
در این مرحله کبابهای شما آماده است و میتوانید آنها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و همراه با نان تازه سرو کنید.
طرز تهیه کباب بقچه با گوشت چرخ کرده
آماده کردن مواد اولیه این کباب حدود ۲۰ دقیقه و پخت آن حدود ۱ ساعت طول میکشد.
مواد لازم برای تهیه کباب بقچه با گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای تهیه کباب بقچه با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:
گوشت گوسفندی چرخ کرده۱ کیلوگرمپیاز۱ عددرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریکره۳ قاشق غذاخوریپنیر چدارنیم کیلوگرمنمک، فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازمخمیر یوفکابه مقدار لازم
طرز تهیه کباب بقچه ترکیهای با گوشت چرخ کرده
مراحل تهیه کباب بقچه ترکیهای با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:
برای تهیه کباب بقچه با گوشت چرخ کرده ابتدا باید پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.در ادامه یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کمی کره به آن اضافه کنید. پیازها را در کره سرخ کنید و در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.زمانی که رنگ گوشتها عوض شد، میتوانید ادویهها را اضافه کنید. ترکیب گوشت و پیاز را برای چند دقیقه تفت دهید تا گوشت کاملا سرخ شود.سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از این که خامی رب گوجه گرفته شد، میتوانید شعله گاز را خاموش کنید. خمیر یوفکا را به اندازه مورد نظرتان برش دهید. سپس مقداری از مواد کباب را داخل خمیر یوفکا بریزید و آنها را بقچه کنید.حالا میتوانید بقچههای کباب را در سینی مورد نظرتان بچینید. کمی پنیر روی بقچهها بریزید و سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.سینی را در فر قرار دهید و صبر کنید تا خمیر بپزد و پنیر آب شود. بعد از چند دقیقه سینی را از فر خارج کنید و آن را در ظرف بریزید و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابهای دو رنگ
نکات و فوت و فنهای تهیه کباب بقچه ترکیهای
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کباب بقچه ترکیهای اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای تهیه کباب بقچه یا اسلیم کباب میتوانید مایه گوشتی یا مرغ چرخ کرده را در خمیر یوفکا بپیچید یا در بادمجان سرخ شده قرار دهید و سپس در فر بگذارید.سس بشاملی که برای تهیه این غذا استفاده میشود، کاملا اختیاری است و در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید.برای تهیه این غذا میتوانید از هر ادویهای که دوست دارید استفاده کنید.برای درست کردن این غذا میتوانید از سس گوجه فرنگی به جای سس بشامل استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید گوشت چرخ کرده را با پیاز به صورت قلقلی درست کنید و سپس داخل خمیر یوفکا یا بادمجان قرار دهید و در فر بگذارید. در ادامه کبابها را در سینی بچینید و مقداری پنیر روی آنها بریزید و برای چند دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.
در این مقاله از مجله آشپزی تک فانبه ۲ روش طرز تهیه کباب بقچه ترکیهای اشاره شد. این غذا طعم بسیار لذیذی دارد و درست کردن آن بسیار راحت است. اگر تجربه درست کردن کباب بقچه ترکیهای را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…