سحر تابستانی با لواشک لیمو، نعناع و تمشک
تمشک تازه یکی از جذابیتهای فصل تابستان است که به راحتی نمیتوان از آن گذشت. یکی از خوراکیهای خوشمزهای که میتوانید با تمشک تازه درست کنید لواشک است که در این مقاله از مجله اکالا میخواهیم شما را با طرز تهیه آن آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه لواشک تمشک، لیمو و نعناع
برای تهیه لواشک تمشک، لیمو و نعناع به مواد زیر نیاز دارید:
تمشک سیاه ۳ فنجانبرگ تازه نعناع¼ فنجانعسل¼ فنجانآب لیمو تازه۲ قاشق غذاخوریزست لیمو به میزان دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه لواشک تمشک، لیمو و نعناع
برای درست کردن لواشک تمشک، لیمو و نعناع مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: فر را روشن کنید
در ابتدای کار فر را با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد یا ۱۷۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
بیشتر بخوانید: راز خوشمزگی لواشک گلابی را لو دادیم!
مرحله دوم:مواد را با هم میکس کنید
در یک مخلوط کن، تمشک، برگ تازه نعناع، لیمو، عسل و زست لیمو را بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: از صافی رد کنید
برای اینکه یک لواشک صاف و یکدست داشته باشید، بعد از مخلوط شدن مواد، آنها را چند بار از صافی رد کنید.
مرحله چهارم:مواد را در فر بگذارید
یک کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کنید و همه مواد را روی اون به طور یکدست پخش کنید.
برای اینکه یک سطح شود از پشت قاشق کمک بگیرید. سینی را برای حدود ۶ ساعت داخل فر قرار دهید تا آب پوره خشک شود.
بیشتر بخوانید: دو روش تهیه لواشک انجیر؛ ساده و لذیذ
مرحله پنجم: کاغذ را رول کنید
بعد از اینکه از فر خارج کردید کاغذ را به دو بخش با قیچی برش دهید و هر کدام را رول کنید.
هر کدام از رولها را به قطعات کوچکتر و دلخواه برش دهید و سرو کنید.
نکات کلیدی برای تهیه لواشک تمشک، لیمو و نعناع
برای نگهداری طولانی مدت لواشک، بهتر است آنها را در ظرف بدون هوا قرار دهید.زمان سرو کردن، کاغذ را از لواشک جدا کنید.
با درست کردن لواشک تمشک، لیمو و نعناع که در این مقاله از مجله اکالا آموزش دادیم، میتوانید لواشک خوشمزهای در فصل تابستان درست کنید و تا زمستان هم آن را نگهداری کنید و از طعم بینظیر این لواشک لذت ببرید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.